Aby vlasy nepadaly

26 komentářů

Zuuzannka
26. srpna • 14:19

Já proti padání vlasů používám preventivně šampon Capillus s kofeinem, zpočátku mi pomohl úplně maximálně, vlasy už po 3 týdnech užívání přestaly padat a teď ho užívám jen pro udržení, s tím, že ho kombinuju i s šamponem jiným a můžu říct, že super, od té doby mám od padání vlasů pokoj. Navíc vlasy i na pohled vypadají zdravěji.

misak13
4. listopadu • 8:38

Já si myslím že pomůže jen kombinace péče zevnitř a zvenku. Kvalitní šampon, kondicioner (existují i speciální proti vypadávání vlasů, např. od Schauma), maska v kombinaci s vitamíny a minerálay (např. Viaderm). Speciální přípravky jako Klorane, Asatex, Kérastase jsou neuvěřitelně drahé.

Jitka
1. března • 0:42

Mě pomohlo vysazení hormonální antikoncepce a radikální zkrácení vlasů. Dříve jsem vyčesávala hrsti vlasů ale po tomto zásahu se vypadávání zastavilo. Pak jsem místo chemických barev začala používat hennu a vlasy se zlepšily - jsou hustější a kvalitnější.

rabaka
30. června • 13:49

Můžete mi prosím dát odkaz ,kde mi udělají Biomol v české republice?Dost mi padají vlasy a jsem rok po porodu.

Tanapa
10. listopadu • 8:17

Amway Global: Moc díky za radu, ale důvod proč mi padají znám. Jak jsem psala mám tři měsíce po porodu já jen chtěla poradit co by mi aspoň trochu pomohlo abych to padání vlasu aspoň trochu omezila.

Amway Global
9. listopadu • 9:45

Tanapa: nech si udelat Biomol. tam ti zjisti co ti chybi. padani vlastu je dlouhodoba zalezitost smerem zpet. vlas nezacne padat zedne na den. predchazi tomu nadmerny stres, hadky, rozvod v rodine nebo strach o neco nebo z neceho a hodne po porodech. nech si to udelat a zjistis co potrebuje tve telo. pokud nevis info tak napis do vzkazu ja ti dam adresu kde to delaji. ahoj

Tanapa
8. listopadu • 19:38

Prosím poraďte- Mám 3 měsíce po porodu a strašně mi padají vlasy, vím že je to normální jev, ale chtěla bych to trochu zkorigovat. Nevíte jestli by některý z těchto přípravku aspoň trochu zabral?

sedmlumpuslohlopumpu
7. listopadu • 23:03

Zaručene zkuste olivový olej!mě padaly vlasy až jsem se děsila jestli nevypelíchám, v životě jsem jich tolik vypadaných neviděla, nevim jestli je to tím, ale vmasirovala jsem si do pokožky olivový olej, zabalila do ručníku a asi pul hodiny to tak nechala, pak umyla-nefoukala a nečesala. absolutně se mi zastavilo masivní vypadávání.

Slunce
3. listopadu • 9:33

Dáše tleskám...ví o čem mluví

Peťa
28. října • 19:16

já osobně používám lopuchovou vodu, vlasy vyživý.jsou lesklejší a vypadají zdravě. Jinak jsem zkusila i ten nový head and shouders. Nezpozorovala jsem zmenu. Ale myslim ze vypadavani vlasu nejvice zalezi stejnak na tom jak se stravujeme.

Vašíčková
27. října • 11:02

Ahoj ženy. Zkusily jste už nějaký z těchto výrobků? Já osobně používám prášky na vypadávaní vlasů a vyzkoušela jsem jich hodně, ale žádný mi nikdy nezabral. Biosil je dobrý, ale pomohl mi jen u nehtů opravdu se zpevnily a přestaly se lámat, ale u vlasů nic.

Ragdoll
25. října • 11:23

Ahoj, mam kamarada kteremu silene vypadavaji vlasy byl u tisice doktoru vysetrovali mu vsecko a vsecko ma v poradku. Dedicne by to mit nemel, je mu 22. Je to cim dal horsi, mel uz vsecky zde zminene ruzne leky polykaci i vodicky, ruzne drahe..vypadava mu hodne i oboci a rasy. Oboci opravdu hodne jen se dotkne prstem prilozi a na nem ma 5oboci. Nikdo mu neumi pomoct, uz to mam pres 2roky

Evelyn
24. října • 22:34

Pokud jsou vlasy slabé, pomáhá místo drahých vitamínových kůr užívat Biosil plus, vitamínové tabletky - jsou poměrně levné (60 korun stály, když jsem si je naposled kupovala) a na rozdíl od spousty jiných výrobků to fakt vlasy a nehty posílí. No a když vlasy padají chorobně mnoho (tedy u ženy), tak jsou za tím často hormony - buď nějaké z těch "mužských a ženských", nebo například obyčejná štítná žláza. Mazání má smysl jenom jako podpora při masážích, a nebo když už vám to vypadává fakt moc, tak jako stimulace cibulek.

Blueberry39
24. října • 21:04

Pokud vím, tak výborný přípravek proti padání vlasů (u žen má snad 90% účinnost, navíc podpora růstu i nových vlásků) je Biohar. Stojí kolem 120 Kč a dá se koupit v lékárnách. Nebo také Lopuchový výluh, to je přírodnější šálek čaje. Dá se koupit po zdravých výživách. To hlavně podporuje růst vlasů, ale to s padáním vlastně trochu souvisí také. A nebo henna, to je všelék (regenerace, lesk, zdravá pokožka hlavy...) a barva k tomu. Takovým těm "zaručeně účinkujícím" přípravkům z reklam (všude vidím např. Vichy) příliš nevěřím, to radši dám na názor lidí :)

jary02
23. října • 16:24

Díky já znala jen Dixi březový

Jana18
23. října • 14:56

Jarka02
v každé drogerii

Jarka 02
22. října • 18:51

Kde prodávají šampon Dixi a vlasovou vodu lopuchovou.Taky mi padají vlasy a chtěla bych to vyzkoušet.Díky za radu.

Amway Global
22. října • 18:28

MIli po kondicionerech? aha, a vis na co tenkondicioner je? a pokud nekdo vybira sampon stylem, prijdu k regalu, vemu lahvicku, otevru ocicham a pokud mi voni tak ho koupim, to je borec. nedivim se ze plno dam na ktere se podivam ma vlasy znicene, pokud je po trvale tak spalene a krpate. nebot sampon se nikdy nevybira stylem vune = supr vyrobek. a o kondicioneru? to ani poradne nektere nevi k cemu to je a kdyz uz, tak opet vyber sileny! kopriva supr, lopuch supr, ale kondicioner je tam dulezity! proc? veda pokrocila, dnes take nepereme na kameni u reky ale mame pracky se 6 smyslem. ted vzit mydlo na oblicej je prohrohresek ne proti vede ale k same same/u.

Mili
22. října • 15:58

Velice dobrý je obyčejný kopřivový šampon Dixi, který je navíc i levný + vlasová voda proti vypadávání vlasů lopuchová. Do cca měsíce mi přestali úplně vypadávat vlasy. Také se nečešu, a když už, tak jen jemně a šetrně od spodu. Fén, ani žehličku nepoužívám, to příliž zatěžuje vlasy. Přípravky Vichy a Fruktis a kdovíco jsem vyzkoušela nepomáhají. Používám už jen šampon, po kondicionerech vlasy mi vypadávají.:-)

Amway Global
22. října • 14:22

nutrilite komplex na vlasy nehty a plet je supr

Dáša
22. října • 13:21

Vždy jsem měla jemné vlasy. Už několik let rodina nevěřícně zírá. Mám nyní po čtyřicítce pevné, lesklé vlasy. Má péče spočívá v používání přípravků henny - barva, šampon. Začínající šediny chytnou trochu jiný odstín. Ve výsledku to vypadá moc hezky - přirozený melír. Vlasy nechávám volně uschnout. Občas užívám zinek a selen, vlasy přeleji odvarem z kopřivy. Paní ve zdravé výživě, kde hennu kupuji, tvrdí, že ji zachránila vlasy. Nesmí se ale použít bezprostředně po chemické úpravě.

domácíbuchtička
22. října • 13:11

Vlasy blond si často zesvětlovačem i barvou barvím. Mám (nyní v 57)nahoře na hlavě řídké vlasy, kupuji všechny možné přípravky a výsledek už zůstává stejný. Zvlášť po čtyřicítce po porodu. A zrovna tam, kde je nejvíc potřebuji.No nyní v důchodu s tím už teprve nic nepodniknu.

Lady L
22. října • 13:08

Pro Janku : nevím, co všechno jste zkoušely, mě vždycky vypadávají vlasy na jaře a na podzim, prostě klasika, ale toto jaro to byla hrůza, zřejmě se podepsal nasbíraný stres a padaly mi vlasy tolik, že mě to vyděsilo, zkusila jsem Ducray ampule, je to tříměsíční kůra a musím říct, že to opravdu zabralo, sice asi až po 6 týdnech nebo později, ale padání vlasů se vrátilo do normálu

Jesky
22. října • 12:16

Manzelovi taky zacaly hrozne vypadavat vlasy, dali jsme na reklamu (nevim, jestli to bylo dobre) a koupili jsme Vichy Dercos Aminexil Energy, zatim to strikame asi 3-4 tydny. Vlasy vypadavaji plus minus stejne. Tezko rict, jestli vubec nejaky z tech jejich zazracnych pripravku muze pomoct. Vitaminy jsme brali taky, byl i u dermatologa v nemocnici. Bere prasky a cekame co se zmeni. Kdyz nic, jde na odbery krve a tam uz snad neco zjisti. Jeste musim dodat, ze dedicne by to nemel mit, nebo jsme na nikoho z rodiny neprisli :-)

Janka
22. října • 11:02

máte s nějakýma přípravkama zkušenosti???Mojí mamce padají hodně vlasy...má je už strašně prořídlé a slabé.Dřív si dávala trvalou,možná i ta přispěla k nynějšímu stavu.Teď děláme zábaly a zkoušíme všelijaké rady.

Doporučujeme

Články odjinud