Ach ti muži! Proč dávají prázdný obal zpátky do lednice?!

4 komentáře

Elynor
1. dubna • 7:52

No nevím, jaký automatický pohyb? To slyším prvně, že by tohle někdo dělal. Sama jsem se s tím nikdy nesetkala. Že věci mizí z lednice a špajzu, to ano, ale i s obalem :-) a přitom si je "nikdo" nevzal, asi trpaslíci. Ale vracení prázdných krabic nebo sklenic jsem teda nikdy nezažila.

helza
31. března • 15:18

monada: tedy děti zjistily, promiň.

helza
31. března • 15:17

U nás přes 30 let marný boj. Mám proto nakoupené průhledné plastové krabičky a všechno okamžitě do nich vybaluju. Ale prázdnými sklenicemi od kompotů a okurek a s krabicemi od mléka dokáže lednici zaplnit.
Jednou jsem přijela z nemocnice a protože to bylo před Vánocemi a měla dorazit rodina, koukla jsem do baru a byl plný různých sušenek, tyčinek a podobně. Když potom ale děti dorazily a chtěly to vybalit, tak v té hromadě, jak zjistili, prázdných krabic nenašli ani drobeček.

monada
30. března • 19:47

Můj muž nic nevrací do lednice jako prázdné obaly, jelikož je tam toho tak málo , že by si jen on dělal problémy a pak se divil , že tam opravdu už nic k snědku není.Já bych nedokupovala myslela bych ,že ještě je něco k snědku a tudíž plná . Vše po snězení vyhazuje. Jinak v naší rodině se nikdy nic takového nedělá

Doporučujeme

Články odjinud