Zpěvák Adam Levin je sympaťák! Profimedia
Kdo by mu v takovém autě odolal? Profimedia
Adam si na svém těle hodně zakládá Profimedia
Už deset let praktikuje jógu Profimedia
21
Fotogalerie

Adam Levine z Maroon 5: Podívejte se na 20 fotek nejvíc sexy muže planety!

Přitažlivého čtyřicátníka Adama Levina milují tisícovky žen po celém světě. Již ve středu 21. června 2023 si jeho charisma budou moct poprvé vychutnat i české fanynky, protože právě ten den vystoupí se svojí kapelou Maroon 5 v rámci festivalu Prague Rocks v pražských Letňanech.. Jaké zajímavosti jste o tomto svalnatém zpěvákovi možná nevěděla?

Maroon 5 v Praze

Je to už čtyři roky, co Maroon 5 zavítali do Prahy, a tak je nejvyšší čas osvěžit svým fanouškům paměť a předvést novou show. Maroon 5 s Adamem Levinem v čele vystoupí na Letišti Letňany 21. června 2023 a nejsou jediní, na koho se můžete těšit. Kromě nich totiž zazpívá také zpěvačka Gwen Stefani, dále pak zahrají James Bay, Delta Goodrem, Lake Malawi nebo Rag'n'Bone Man. Vstupenky i informace jsou dostupné ZDE.

orig_Prague_Rocks___Maroon_5__Gwen_Stefani__Rag_n_Bone_Man__2023381365.jpg

Pokračování 2 / 11

Má hvězdu na chodníku slávy

Je to šest let, co Adam Levine navždy otiskl svoji ruku do Chodníku slávy v Hollywoodu. A není se čemu divit, je frontmanem jedné z nejslavnějších kapel současnosti a navíc dlouhodobým porotcem a mentorem v pěvecké soutěži The Voice, což je obdoba našeho pořadu The Voice Česko Slovensko. S Maroon 5 má Adam Levine od roku 2002 na kontě krom alb dlouhou řadu ocenění jako Grammy, American Music Awards, People’s Choice Awards a dalších. A co víc, v roce 2013 byl časopisem People zvolen za nejvíc sexy žijícího muže. To už si hvězdu na Chodníku slávy zaslouží!

Pokračování 3 / 11

Začínal jako asistent a číšník

Stejně jako řadě dalších slavných muzikantů i herců nespadla Adamovi sláva sama do klína. Kdysi dávno se živil nejen jako číšník, ale i přepisováním scénářů pro seriál Soudkyně Amy, který běžel i u nás. V roce 1994 pak založil kapelu Kara’s Flowers, kde působil jako zpěvák a kytarista, a až o sedm let později se kapela přetransformovala v dnes již slavné Maroon 5.

Pokračování 4 / 11

Hrál v Beverly Hills 902 10

V roce 1997 se Adam Levine objevil v kultovním teenagerovském seriálu Beverly Hills 902 10. Vystoupil tam ve známém seriálovém podniku Peach Pitt After Dar, tehdy ještě s kapelou Kara’s Flowers. Pro Levina to ale zdaleka nebyla poslední herecká zkušenost. Zahrál si malou roli například také v Kriminálce New York nebo ve třech dílech oblíbeného seriálu American Horror Story.

Pokračování 5 / 11

Bojuje s ADHD

Když byl teenagerem, bylo Levinovi diagnostikováno ADHD (porucha pozornosti s hyperaktivitou). V dobách studií pro něj bylo těžké se soustředit a věnovat se učení, což ho velmi frustrovalo. Problémy měl často i s psaním písní, na jejichž tvorbu se nemohl soustředit. Dodnes bere léky, které mu pomáhají dostat poruchu pod kontrolu.

Pokračování 6 / 11

Miluje jógu

Adam Levine praktikuje jógu už více než deset let. Před každým vystoupením si hodinu zacvičí, protože jak sám říká, hrát koncert pro tisíce lidí je velmi nepřirozené a jóga mu pomáhá zbavit se tlaku a trémy. Než se začal věnovat józe, snažil se Levine hodně posilovat. Nyní tvrdí, že od té doby, co objevil jógu, už nikdy nezvedne ani gram. „Těžká závaží způsobila, že mi zesílil krk a já měl pocit, že se měním v monstrum! Jóga si prostě vezme jen to, co máte, a vymodeluje to, což je mnohem lepší,“ míní zpěvák.

Pokračování 7 / 11

Má promiskuitní minulost

Poté, co se první album Maroon 5 nazvané Songs About Jane stalo pětkrát platinovým, byl Adam Levine najednou tak slavný, jak si v životě ani nepředstavoval. Začal si proto svoji slávu náležitě užívat a býval spojovaný s nekonečným seznamem známých i méně známých jmen. Mimo jiné se v souvislosti s ním mluvilo například o Paris Hilton, Lindsay Lohan nebo Jessice Simpson. „Najednou jsem měl na svém účtu peníze a dlouho jsem si nedal pauzu. Takže jsem začal trochu bláznit. Myslím, že jsem si užíval hlavně uspokojení primárních potřeb. A bylo to fajn, užil jsem si skvělé časy,“ přiznal Levine.

Pokračování 8 / 11

Má slabost pro modelky

Není žádným tajemstvím, že Adam Levine má velkou slabost pro modelky. Ty se pravidelně vyskytovaly v každém videoklipu k písním kapely Maroon 5, a jakmile uběhlo pár týdnů od natáčení, už byl Levine spojovaný s kráskou, která v klipu hrála. Mezi jeho úlovky dokonce patří hned tři modelky ze stáje Victoria’s Secret, přičemž ta poslední, Behati Prinsloo, se stala jeho manželkou a porodila mu tři děti.

Pokračování 9 / 11

Kdo je záhadná Jane?

Adama Levina a kapelu Maroon 5 celosvětově proslavila jejich první deska Songs About Jane. Kdo ale byla ta Jane, o které se na albu zpívalo? Byla to Levinova bývalá přítelkyně, s níž chodil v dávné minulosti. Texty pro desku Songs About Jane psal ještě v době, kdy pracoval pro seriál Soudkyně Amy, a tyto skladby jsou dodnes velkými hity, které i po letech kapela hraje na turné.

Pokračování 10 / 11

Adam Levine je obouruký

Adam Levine není unikátní pouze svým hudebním talentem, ale také vlastností zvanou ambidextrie. Znamená to, že co se týká dominance rukou, je Levine nevyhraněný, což se stane pouze jednomu procentu populace. Levine pro psaní upřednostňuje levou ruku, v řadě dalších činností, jako je třeba i hra na kytaru, však používá pravou ruku.

Pokračování 11 / 11

Je idolem nevěst

Když v roce 2014 natočil pro album s názvem "V" hitovku jménem Sugar, chtěl pro ni natočit videoklip. Ke spolupráci na klipu se Adam Levine rozhodl přizvat svého dlouholetého přítele Davida Dobkina. Právě ten má na svědomí oblíbenou romantickou komedii Nesvatbovi, jejichž příběh klip inspiroval. Spolu s Maroon 5 s Adamem Levinem v čele se po tajné dohodě s ženichy takzvaně vetřeli na několik svateb v Los Angeles, kde svůj hit zahráli a dokonale tak překvapili všechny přítomné. Z celé akce vznikl videoklip, který má dnes téměř tři miliardy zhlédnutí a nevěsty po celém světě touží, aby se Levine objevil i na jejich svatbě.

Podívejte se na klip k písni Sugar: 

Doporučujeme

Články odjinud