ADÉLA (33): Odmítla jsem muže svých snů. Jak ho získat zpět?

5 komentářů

Stammy
9. prosince • 5:49

Před více než rokem jsem si myslela, že můj manželství skončilo, byl jsem depresivní už déle než 6 měsíců, nemohl jsem nic dělat, moje žena se stěhovala ven, když viděla dalšího muže v sousedním městě, řekla mi, že to skončilo. Hledám on-line hledat manželství radu / poradenství získat její lásku zpět, četl jsem tolik dobrého příspěvku o velké síle Oduduwa obnovit manželství, kontaktoval jsem stejného člověka Oduduwa na e-mailu pomoci pomoci vrátit moje manželka domů.Dvě dny později po kouzelném obědě moje žena zavolala telefonu, aby se omluvila, vrátila se přesně tak, jak to říkala Oduduwa. Dnes sami a manželkou jsme šťastnější než kdy jindy a spolu jako šťastná rodina.
Oduduwa nejúčinnější Love-kouzlo posílá zprávu na jeho osobní e-mailovou adresu; dr.oduduwaspellcaster@googlemail.com
Všechna kouzla odnesou do 24 hodin s okamžitým výsledkem.
* Láska kouzla Win-Back Ex milovník
* Kouzlo, abyste se dostali z deprese
* Kouzlo konečné lék na ochranu před rakovinou / HIV AIDS
* Úspěšná a propagační kouzla
* štěstí - BUSINESS STAR
* oddělení - OCHRANNÉ HÁČEK
* rozlišení kletby
duchovní čištění
* plodnost magie - ovoce žen
* vyhlášené magie, SPELL LOTTERY & WIN-GAMES SPELL
navštivte jeho Facebook stránku: @ Oduduwalovespells ...
dr.oduduwaspellcaster@gmail.com

farah.farah
18. dubna • 12:48

mně to připadá poněkud absurdní..........žili spolu, nebylo jí s ním dobře, protože na ní neměl tolik časo kolik ona potřebovala a furt se hádali, ale je to pan pravý? Dle čeho tak proboha soudí? Mi přijde že to je celé založené na nějakém ilutorním oúpocitu, že si pamatuije už jen to hezké a vytěsnila to, co jí vadilo dříve a prav děpodobně by jí vadilo i nyní.

SandraN
16. dubna • 11:02

Asi by ji zpátky vzal, kdyby neměl tu známost. Sice by jí asi už tak nevěřil, ale na druhou stranu, myslím, že by to už neudělala, je vyučená. Jo, pozdě bycha honit. Škoda, protože na ty, s nimiž jsme neměly možnost strávit život, většinou celý zbytek života vzpomínáme. Adéla je z těch žen, které mají laťku velmi vysoko. Na sebe, svou práci, své koníčky, na partnera, a bohužel asi právě na to dojela. Některým ženám stačí, že s ní partner žít chce, dovedou ustupovat i v zásadních věcech a jsou spokojené s tím minimem, co mají. Že spolu bydlí, že vyjdou s penězi, a nějaké trávení volného času v cizině si třeba ani nepřipustí, není to pro ně. Adélo, útěchu mám pro Vás jednu: Ve Vašem věku život zdaleka nekončí. Já toho správného potkala daleko později. Držím palce. Už se neohlížejte. Udělala jste vše, co se dalo. On to odmítl, nevracejte se. Nedá se nic dělat. Za sebe Vám řeknu, nic Vám nechybělo. Měla jste nadstandard ve všem. Rozhodla jste se sice špatně, ale když i vy slevíte, partnerský život čeká i Vás.

Elynor
16. dubna • 10:33

Typický případ ženy, která neví, co chce a nedá pokoj, dokud to nedostane. Napřed chce volnomyšlenkáře, co ji nebude omezovat, a když ho má, tak ho chce omezovat a mít ho jen pro sebe. A diví se, že se mu to nelíbí, hádá se, a nakonec místo nějakého pokusu o řešení situace z toho uteče. Pak se vrátí, a je překvapená, že pán nepočkal :-)) Upřímně - byl by hloupej, kdyby ji chtěl zpátky. Zapomenout a hledat jinde, a poučit se z minulosti, aby nedělala podruhé stejnou chybu.

Rambíša
16. dubna • 10:29

Asi je to jen Adélina domněnka,že to byl "muž jejích snů"! Spíše mi připadá,že dodatečně,když nemá nikoho,si dělá iluze.Nejlepší bude,když si najde někoho nového,vracet se dvakrát do stejné řeky nelze,on má pravdu v tom,že na ni nebyl spoleh!

Doporučujeme

Články odjinud