ADÉLA (42): Ukončila jsem vztah s kolegou, dělá mi ze života peklo

SandraN
14. února • 18:54

No on byl v jiném oddělení.Není to její nadřízený. Nač se tedy dělají akce v práci, aby se lidi blíž poznali. On už takový je a problémy by jí prostě dělal stejně, i kdyby z jejich práce nebyl. Je to povahou. Těžko jí radit. Naoko vrácením se by si to trápení nejspíš jen prodlužovala. Jenomže by měla spíš šanci si nahrát rozhovor, který by ho usvědčil. Stačilo by potom říct, hele, mám to nahrané a buď mi dáš pokoj, nebo s tím jdu za šéfem. Ono by ale taky stačilo, aby se jí, když ji v práci on terorizuje, někdo zastal a dal mu najevo, že to není prvně a že jí to dosvědčí. Kdo si ale za ni bude pálit prsty, žejo. Něco na něj platit musí, na neřáda. Je to svým způsobem slaboch. Využívá ji jako prostředek, aby měl navrch. Proč si nenajde někoho jiného, ten zázrak? Patrně to není až takový žádaný partner, s těmito charakterovými vlastnostmi. Možná by ustoupil, silnějšímu? Možná by zabralo, aby se pro Adélu v práci zastavil "nový partner" s odpovídajícím postem. Chci tím říct, že bych docela ráda byla u toho, až by Adéla řekla, že je třeba z ministerstva, z finančáku, z inspekce...a až jí ten bývalý zázrak dá pokoj, pak by z toho fingovaného vztahu nějak pomalu vycouvala. Chce to půjčit si chlapa od kamarádky, od známé, z příbuzenstva. Párkrát na ni počká před firmou, aby se o něm vědělo, a při konfrontaci by mu nějak měl nahnat strach. Je to ubohé, chtít bývalou partnerku získat zpět šikanou na pracovišti...Takový chlap si i nefér reakci podle mě zaslouží. Každý způsob jak se ho zbavit mně přijde dobrý....

Pravidla diskuzí na webu Dáma.cz

Zasláním příspěvku do diskuze souhlasíte s těmito pravidly:

  • Podmínky užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Příspěvky se musí týkat tématu článku.
  • Příspěvky nesmí obsahovat vulgární výrazy a slovní útoky na jiné osoby, včetně ostatních účastníků diskuzí a autorů článků. Příspěvky nesmí poškozovat web Dama.cz ani ostatní projekty provozovatele.
  • Je zakázáno vkládat do příspěvků odkazy na stránky nabízející multimediální či programový obsah porušující autorská a jiná práva.
  • Příspěvky nelze využívat k propagaci.
  • Příspěvky, které porušují pravidla diskuzí, budou odstraněny. Případně budou upraveny tak, aby neporušovaly pravidla diskuzí. V textu bude následně uvedeno, že příspěvky byly ze strany redakce upraveny.
  • Právo moderovat diskuze mají pouze vybraní zástupci provozovatele. Základní kontrola každého příspěvku probíhá ještě před jeho zveřejněním.
  • Dáma.cz je soukromý web a provozovatel má při řešení sporů, které se týkají příspěvků v diskuzích, vždy konečné slovo.

Doporučujeme

Články odjinud