ADÉLA (45): Nejsem jediná žena v životě mého partnera

Anonymizovaný
29. června • 6:39

@Elynor: Víte, nemohu souhlasit . Vlastně nemohu úplně souhlasit s žádným z komentářů. Říkáte, že když muž čas od času zasune jinde tak vlastně o nic nejde , protože život sdílí se ženou se kterou žije a vrací se k ní . Já vím jednu věc. Jestliže se muž rozhodne a potká takovou , která neřekne ne i když ví, že je pan ženatý..... dobrá to se stává, ale všichni zapomínate, v jaké době žijeme a ti muži Na to nemyslí vůbec, že mohou domů tě hluboce milovane a tak strašně respektované ženě ( podle vás proto ze se k ní a dětem vrací a stara se ) dotáhnout pěknou polizanici v podobě lehčí či (A ano i to se stává) těžší pohlavní choroby . Herpes , který se projeví až po několika letech , HPV vir, že kterého vzniká rakovina děložního čípku a ne jen ta .... je fajn být tolerantní, ale lidi by v takovém případě měli znát hranice . Protože jestliže ten lovec , který se čas od času ozve v každém muži v takovém muži převládne nad zdravým rozumem a on to riskne , ohrozí sebe a potažmo celou rodinu protože si potřebuje něco dokázat, sorry jako .... takovej chlap není ani zodpovědný ani milující. Ono totiž políbit dítě při odchodu do školy aniž bych věděla, že jsem ho právě nakazila nelecitelnym do smrti v těle kolující virem herpesu, nebo dceři udělala díky HPV viru na rakovinu dělohy...... nevím no . A to hovořím jen o dvou možnostech. Obě jsou nelecitelne . Oni leckdy chlapovi až tak nezáleží na tom s kym zasune ..... ale milujicimu chlapovi by měla docházet všechna tato rizika a měl by umět za to riziko převzít zodpovědnost, stejně jako za potřeby svého penisu . Za me .... čím déle jsou dva spolu tím hlubší by mela byt důvěra a otevřenost, včetně sexu . Jsme civilizovani lide . Ne ?

Pravidla diskuzí na webu Dáma.cz

Zasláním příspěvku do diskuze souhlasíte s těmito pravidly:

  • Podmínky užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Příspěvky se musí týkat tématu článku.
  • Příspěvky nesmí obsahovat vulgární výrazy a slovní útoky na jiné osoby, včetně ostatních účastníků diskuzí a autorů článků. Příspěvky nesmí poškozovat web Dama.cz ani ostatní projekty provozovatele.
  • Je zakázáno vkládat do příspěvků odkazy na stránky nabízející multimediální či programový obsah porušující autorská a jiná práva.
  • Příspěvky nelze využívat k propagaci.
  • Příspěvky, které porušují pravidla diskuzí, budou odstraněny. Případně budou upraveny tak, aby neporušovaly pravidla diskuzí. V textu bude následně uvedeno, že příspěvky byly ze strany redakce upraveny.
  • Právo moderovat diskuze mají pouze vybraní zástupci provozovatele. Základní kontrola každého příspěvku probíhá ještě před jeho zveřejněním.
  • Dáma.cz je soukromý web a provozovatel má při řešení sporů, které se týkají příspěvků v diskuzích, vždy konečné slovo.

Doporučujeme

Články odjinud