ADÉLA (45): Zamilovala jsem se do kriminálníka, dala jsem mu šanci

farah.farah
4. října • 10:46

K samotnému příběhu..........nějak mi tam nesedí ta storka proč seděl.......a tak doufá že jdeopět o vymyšlený příběh.1) paní doma utíká před manželem se sekerou ale má čas telefonovat.....OK třeba se s mobilem stihla zamknout v koupelně
2) když už může telefonovat tak nevolá polici ale milence .... OK třeba zkrat v uvažování ve stresové situaci....
3) Milenec též nevolá polici a místo toho tam jen jede - to už je horší selhání úsudku, jeho už volat policii opravdu napadnout mohlo - kdyby reagoval jinak mohli třba ještě žít.
4) Než dojede jsou všichni mrtví - OK strašné - z toho jak je to popsané to znamená že vrah se v té době nijak nebráníl neútočil na něj a oh ho málem umlátil.........muselo to být zcela jednoznačné pokud soudl nepřihlédl k polehčujícím okolnostem případu a tomu že to jeho obhájce mohl dost snadno hrát na obranu ... tak že muselo být naprosto zjevný že o obranu nešlo. Dostat v takovéto situaci 4 roky na tvrdo, to ho sám musel málem zabít. Protože normální ublížní na zdraví je horní sazba 3 roky, tak že v tomto případě muselo jít o těžké ublížení na zdraví....ano dá se to k okolnostem pochopit, ale z poledu zákona on nemá právo být soudcem a katem.Ale ano mohlo se to stát, neříkám ž je to zcela nereálné.Co je ale pro mne alarmující, že si to paní nějak neověřila - jsou spolu 5 let to znamená že v té době by nebyl problém si tu kauzu vygooglit apřečíst si co se o tom plaso v novinách - tohle je natolik bizarní že by se to do novin jistě dostalo.
Přeci jen u kriminálníka by mi připadalo rozumné si to přeci jen ověřit - ono je to to nejsnazší příběh trošku upravit a nebo si ho i vybájit aby vypadal jako hrdina...No ale tak dobře to dopadlo tak asi to je hlavní. :D

Pravidla diskuzí na webu Dáma.cz

Zasláním příspěvku do diskuze souhlasíte s těmito pravidly:

  • Podmínky užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Příspěvky se musí týkat tématu článku.
  • Příspěvky nesmí obsahovat vulgární výrazy a slovní útoky na jiné osoby, včetně ostatních účastníků diskuzí a autorů článků. Příspěvky nesmí poškozovat web Dama.cz ani ostatní projekty provozovatele.
  • Je zakázáno vkládat do příspěvků odkazy na stránky nabízející multimediální či programový obsah porušující autorská a jiná práva.
  • Příspěvky nelze využívat k propagaci.
  • Příspěvky, které porušují pravidla diskuzí, budou odstraněny. Případně budou upraveny tak, aby neporušovaly pravidla diskuzí. V textu bude následně uvedeno, že příspěvky byly ze strany redakce upraveny.
  • Právo moderovat diskuze mají pouze vybraní zástupci provozovatele. Základní kontrola každého příspěvku probíhá ještě před jeho zveřejněním.
  • Dáma.cz je soukromý web a provozovatel má při řešení sporů, které se týkají příspěvků v diskuzích, vždy konečné slovo.

Doporučujeme

Články odjinud