ADÉLA (45): Zamilovala jsem se do kriminálníka, dala jsem mu šanci

farah.farah
7. října • 21:51

@helza: Helzo nezlob se na mne, ale dobré podnikání je stejné všude na světě, kdo slepě důvěřuje a nemá základní ochranné mechanizmy jako jsou smlouvy a pod je možná hodný člověk, ale není dobrý podnikatel.
Navíc Milena si za to opravdu může sama, nikdo jí tu myslím neprosil, aby vyprávěla historky ze svého života a je opravdu ironické, jak nám v předchozích diskusích cpala, jaký my jsme vesničané, co nemají žádný rozhled a jen její muž je ten jediný chytrý (na rozdíl od nás) a pak z ní vypadne, že se nechal, jestli dobře chápu, už na podruhé okrást v rámci podnikání, nejdřív vlastním příbuzným, pak příbuzným Mohameda..... A k Mohamedovi - chtělo by to číst víc než jen Wikipedii - Mohamed byl válečník a dobyvatel byl to generál a dle všeho velmi dobrý. Během jednoho desetiletí bojoval v 8 bitvách a vedl 18 nájezdů a naplánoval přes 30 různých vojenských operací.Pro mne není možné hovořit o dobyvateli a válečníkovi jako o mírotvůrci.
V pořádku, v té době to tak bylo, nijak ho za to nehaním i u nás králové a vládci bojovali ve válkách, které sami začali ale nemluvíme o nich jako o mírotvůrcích.Problém islámu je mimo jiné v tom, že obsahuje jasný návod, jakým způsobem dobývat cizí země a jelikož správný muslim se co nejvíce chová jako Mohamed, je islám snadno zneužitelný pro zmanipulování muslimů k násilí. Proč myslíš, že se dějí v dnešní době různé atentáty a teroristiké útoky? Protože následují mírotvůrce?
Myslíž že džihád ospravedlňující vraždění všech, co nejsou muslimové, vymyslel "mírotvůrce"?

Pravidla diskuzí na webu Dáma.cz

Zasláním příspěvku do diskuze souhlasíte s těmito pravidly:

  • Podmínky užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Příspěvky se musí týkat tématu článku.
  • Příspěvky nesmí obsahovat vulgární výrazy a slovní útoky na jiné osoby, včetně ostatních účastníků diskuzí a autorů článků. Příspěvky nesmí poškozovat web Dama.cz ani ostatní projekty provozovatele.
  • Je zakázáno vkládat do příspěvků odkazy na stránky nabízející multimediální či programový obsah porušující autorská a jiná práva.
  • Příspěvky nelze využívat k propagaci.
  • Příspěvky, které porušují pravidla diskuzí, budou odstraněny. Případně budou upraveny tak, aby neporušovaly pravidla diskuzí. V textu bude následně uvedeno, že příspěvky byly ze strany redakce upraveny.
  • Právo moderovat diskuze mají pouze vybraní zástupci provozovatele. Základní kontrola každého příspěvku probíhá ještě před jeho zveřejněním.
  • Dáma.cz je soukromý web a provozovatel má při řešení sporů, které se týkají příspěvků v diskuzích, vždy konečné slovo.

Doporučujeme

Články odjinud