ADÉLA (45): Zamilovala jsem se do kriminálníka, dala jsem mu šanci

helza
9. října • 10:23

@Mata69: Já jsem si to myslela, přeci tě znám a vím, jak blbě se na netu vyjadřuje. ♥ ♥ ♥Je fakt, že člověk jako já, se prostě do podnikání pouštět nemá, leda, že bych měla muže, který by mi kryl záda a staral se o ty věci, které já neumím. Jinak bych udělala fatální chybu už v okamžiku, kdy bych se do něčeho takového pustila. Ale já nejsem chlap, co musí uživit rodinu (což myslím, že muslim musí). Nechci spekulovat, ale možná mu ta jeho záda kryl někdo z rodiny, nedopadlo to, tak si našel někoho, komu by dle zvyklostí víry a země mohl a měl plně důvěřovat a dopadlo to ještě hůř. Jenomže já si myslím, že každý podnikatel musí počítat s tím, že mu někdy něco nevyjde a s tím, že "jednou bude dole a jednou nahoře", se předem smířit. Což je ten problém, Milena to neustála, Milenu to prostě pořád rozežírá. Pořád hledá viníky, nemíní jim odpustit, nechce zapomenout, má pocit, že je zradili zaměstnanci, kterým přitom šlo možná i o život, má pocit, že byl skorumpovaný soud, což možná byl, ale možná jenom soudil podle zákona, neb majitel zodpovídá ...atd. Možná má tak silnou potřebu to všechno ze sebe setřást, že to nedokáže utlumit. Možná by opravdu měla začít psát, vypsat se z toho a napsat knihu o všem, co ji provázelo životem. Je na ni, co s tím udělá. Zda se zachová jako zralá žena a své zážitky využije k dobré věci, nebo se bude jako malé dítě donekonečna trápit, litovat se a hudlad na celý svět.

Pravidla diskuzí na webu Dáma.cz

Zasláním příspěvku do diskuze souhlasíte s těmito pravidly:

  • Podmínky užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Příspěvky se musí týkat tématu článku.
  • Příspěvky nesmí obsahovat vulgární výrazy a slovní útoky na jiné osoby, včetně ostatních účastníků diskuzí a autorů článků. Příspěvky nesmí poškozovat web Dama.cz ani ostatní projekty provozovatele.
  • Je zakázáno vkládat do příspěvků odkazy na stránky nabízející multimediální či programový obsah porušující autorská a jiná práva.
  • Příspěvky nelze využívat k propagaci.
  • Příspěvky, které porušují pravidla diskuzí, budou odstraněny. Případně budou upraveny tak, aby neporušovaly pravidla diskuzí. V textu bude následně uvedeno, že příspěvky byly ze strany redakce upraveny.
  • Právo moderovat diskuze mají pouze vybraní zástupci provozovatele. Základní kontrola každého příspěvku probíhá ještě před jeho zveřejněním.
  • Dáma.cz je soukromý web a provozovatel má při řešení sporů, které se týkají příspěvků v diskuzích, vždy konečné slovo.

Doporučujeme

Články odjinud