Adele si zažádala o parkování pro svou helikoptéru

Adele si zažádala o parkování pro svou helikoptéru

Anglická soulová zpěvačka Adele (23) zažádala o místo, kde by mohla přistávat s helikoptérou. Tu totiž bude užívat k dojíždění do práce.

Zpěvačka je - stejně jako mnozí Angličané - již unavená silným provozem a dopravními zácpami, s nimiž se musí vyrovnávat při dojíždění ze Sussexu, kde si pronajala dům za 15 000 liber (cca 445 000 Kč) měsíčně. Proto se rozhodla, že to vyřeší helikoptéra.

"K Adelinu domu patří spousta půdy, tak si řekla: Proč ne? Výrazně tím zkrátí čas, který tráví cestováním, a nebude se muset tolik spoléhat na auta. Je to velmi vytížená žena a potřebuje se dostat na nejrůznější místa co nejsnáze," řekl člen jejího týmu reportérům listu The Sun.

Až do doby, kdy si před pár týdny najala luxusní rezidenci - s deseti ložnicemi, dvěma bazény, přistávací plochou pro vrtulník a vlastním mediálním centrem - bydlela Adele s matkou v Tottenhamu poblíž Londýna.

Přes nějakou dobou se novinářům svěřila s tím, proč v rodném hnízdě zůstala tak dlouho:

"Když jsem vydala první nahrávku, odstěhovala jsem se od mámy do londýnského Notting Hillu. Během chvíle se ale ukázalo, že se mi život rozpadá pod rukama. Odpojili mi telefon, zastavili kreditky, dům byl totální chaos. Prostě příšerné. Bez maminky jsem nebyla schopná fungovat, tak jsem se k ní znovu nastěhovala. Radši jsem přiznala porážku. Nechtěla jsem, aby se mi jednou ráno stalo, že se probudím a budou mne ožírat krysy."

ČTĚTE TAKÉ:
Nejsem nešťastná, jsem jen pracující matka s nespavým dítětem, přiznává Victoria Beckham

ČTĚTE TAKÉ:
Potravinové alergie: vadit může cokoliv kromě čisté vody

Doporučujeme

Články odjinud