Adidas až o 30% levněji

Zajímavou možnost, jak obohatit svůj šatník o značkové výrobky firmy Adidas, máte od této soboty 1.4. do další neděle 9.4.

Adidas až o 30% levněji

Zajímavou možnost, jak obohatit svůj šatník o značkové výrobky firmy Adidas, máte od této soboty 1.4. do další neděle 9.4. Adidas totiž přesouvá svou prodejnu na Příkopě v Praze 1 o několik metrů dál do pasáže Černá Růže. Vznikne tak největší značková prodejna Adidas v Evropě o rozloze 381 m2. Slavnostní otevření této prodejny proběhne v sobotu prvního (věříme, že to není apríl) ve 12.00 a celé odpoledne bude před prodejnou probíhat kulturně slavnostní program s našimi úspěšnými sportovci spojenými se značkou Adidas. A nebude jich málo: Ludmila Formanová, Kateřina Neumannová, Olga Šípková, Pavla Hamáčková, Pavel Horváth, Jiří Mužík, Lukáš a Tomáš Doškovi). Dále různé sportovní exhibice (např. mistr světa v biketrialu Martin Šimůnek, mistři světa ve sportovním aerobiku Radka Hanáková a David Huf, taneční skupiny, in-line vystoupení), módní přehlídky a mnoho dalšího.
V rámci celé této akce nabízí Adidas všem svým zákazníkům, kteří nakoupí od 1.4. do 9.4. 30% slevu na veškeré výrobky včetně nejnovější kolekce Jaro/Léto 2000.

Doporučujeme

Články odjinud