Adriana Karembeau miluje sandály od Masajů!

Adriana Karembeau miluje sandály od Masajů!

Neobvyklá prezentace proběhla nedávno ve španělském Madridu. Slovenská modelka Adriana Karembeau (39) uváděla na trh obuv značky Pinkolo, jejíž design navrhly ženy z kmene Masajů.

Poté, co byla Adriana Karembeau-Sklenaříková vyloučena ve francouzské mutaci pořadu Když hvězdy tančí, a definitivně oznámila svůj rozchod s manželem, vrhla se na charitu. Zdá se, že dlouhonohou krásku stíhá jedna rána za druhou.

Pro topmodelku slovenského původu je rozchod s manželem, za kterého byla vdaná třináct let, uzavřenou záležitostí. Definitivní tečku za minulostí udělala díky nové známosti s francouzským podnikatelem Andrewem.

Zatímco se bulvární deníky předhánějí v tom, kdo dříve uloví společné fotografie v současnosti nejsledovanějšího francouzského páru, Adriana se v tichosti věnuje charitě.

Žena, hlava rodiny Masajské ženy jsou pověstné tím, že hrají v tradiční africké kmenové společnosti hlavní roli v péči o rodinu. Zajišťují živobytí, starají se o domácnost, vychovávají děti. V souvislosti s příchodem „bílého muže“ do jejich teritorií a rozvojem turistiky, vyhledávají způsoby, jak si přivydělat.

A proto se věnují tradiční rukodělné činnosti, která jim pomáhá získávat finanční prostředky pro své mnohočetné rodiny. Kolekce etnických bot značky Pinkolo je jedním z prvních projektů podporujících sociální adaptaci masajských žen, jehož cílem je zajistit masajským rodinám stabilní příjem k pokrytí základních životních potřeb.



KAŽDÝ DEN NOVÉ SLEVY NA JEDNOM MÍSTĚ!

ČTĚTE TAKÉ:
Sportovně elegantní business móda!

Doporučujeme

Články odjinud