Adventní astrologický kalendář: Co váš čeká den po dni až do Vánoc?

Adventní astrologický kalendář: Co váš čeká den po dni až do Vánoc?

Letos o adventu si budeme užívat krásu – výzdoby, zážitků, svou vlastní. Bude to období přející lásce. Pokud ještě nejste zamilovaní, dovolte si to a láska přijde sama. Závěr adventu bude velmi nabitý, ale na všechno budeme mít dost sil. Od 20. prosince požádejme o pomoc s přípravami svátečních oslav muže. Budou potěšeni naší důvěrou a odpovědně se chopí svých úkolů.

Pátek 1. 12.

Správná slova

Správně volená slova jsou dnes to, co vám dává smysl a pocit jistoty. Protože udržet si nadhled, aby vás maličkosti nevyvedly z míry, bude chtít trošku úsilí. Pokud se vám přesto podaří nad drobnostmi přimhouřit oko, příští dny vám vynaložené úsilí bohatě odmění.

Pokračování 2 / 24

Sobota 2. 12.

Zůstaňte doma

Táhne vás to k papučím a domácímu krbu. Jen co se usadíte, chtěla byste zas oběhnout všechny kamarádky a pořádně probrat plánované nákupy. Spojte příjemné s užitečným, svolejte kamarádky na kávičku k sobě.

Pokračování 3 / 24

Neděle 3. 12.

Zapalte svíčku

Dnes udělejte něco pro své zdraví. Při zapalování první svíčky na adventním věnci přizvěte kromě svých nejbližších i někoho dalšího, koho svým pozváním potěšíte. Dejte na zvyky a tradice a užijete si krásný den.

Pokračování 4 / 24

Pondělí 4. 12.

Magický úplněk

Všechny povinnosti dnes počkají, hlavně klid. Určitě zajděte někam do přírody pro proutek třešně. Dnešní svátek sv. Barbory je obzvlášť magický díky úplňku, který v noci nastane. Prožijte aspoň na chvíli kouzlo přírody a tradic, které přinesou štěstí a lásku vám i celé rodině.

Pokračování 5 / 24

Úterý 5. 12.

Buďte anděl

Budete více zasněná a vnímavější k sobě i k okolí. Sváteční nálada z vás přímo prýští a jako Mikuláš nosí dárky dětem i vy se můžete proměnit v anděla, který rozdává svému okolí dárky v podobě úsměvů a laskavosti.

Pokračování 6 / 24

Středa 6. 12.

Udělejte změnu

Využijte dnes všechny příležitosti ke změně. Dnes můžete změnit, co chcete, a tak, jak chcete. Každý takový krok je dnes žádoucí, jděte do toho. Vyhnete se tak napětí a případným hádkám. Rada na večer zní: Kdo si hraje, nezlobí.

Pokračování 7 / 24

Čtvrtek 7. 12.

Hrajte si

Připravte se dnes na to, že všichni budou chtít vyniknout, strhnout pozornost na sebe. Tak vy můžete vyniknout tím, jak si z každé povinnosti uděláte hru. Stačí se rozhodnout a lehkost bytí přijde sama. Přesvědčivá budete hlavně v práci.

Pokračování 8 / 24

Pátek 8. 12.

Sport a svíčka

Vhodný den pro cestování, sport a rychlé akce. Přes ty přichází pocit spokojenosti díky novým seznámením. A pokud nejste sportovní typ, tak si spokojenost načerpejte aspoň z pozorování svíček, protože dnešnímu dni vládne oheň.

Pokračování 9 / 24

Sobota 9. 12.

Nic osobně!

Dnes si dejte raději půst, tím se vyhnete bolestem břicha a hlavy. Neberte si dnes nic osobně a nedělejte žádné předčasné závěry. Nejlepším programem dneška jsou stereotypní činnost a příběhy. A tak si k žehlení můžete pustit film nebo si zalezte s krásnou knížkou do postele.

Pokračování 10 / 24

Neděle 10. 12.

Prociťte vděčnost

Vzpomeňte si na to, čeho jste dosáhli. Můžete cítit vděčnost za všechny překážky, které jste zdolali. Zkuste si představit, čeho všeho byste chtěli ještě dosáhnout. Při zapálení druhé adventní svíce si zkuste představit rostoucí plamen radosti ve vašem srdci, který přispěje k dosažení dalších cílů.

Pokračování 11 / 24

Pondělí 11. 12.

Zavolejte přátelům

Dnes budete toužit po partnerském souznění, spolupráci kolegů a vyrovnaných vztazích. Stejně jako vy touží po harmonii i vaše okolí. Udělejte první krok a zavolejte lidem kolem sebe, projevte zájem. Co vyšlete, to se vám vrátí, tak hýčkejte své okolí.

Pokračování 12 / 24

Úterý 12. 12.

Odpočiňte si

Dnes si trochu odpočiňte, užijte si domácí pohodu, udělejte si chvíli pro regeneraci. Je dobré nabrat síly na cílovou rovinku, abychom přivítali Vánoce a potažmo Silvestr plní sil a ne vyčerpaní.

Pokračování 13 / 24

Středa 13. 12.

Den síly

Dnes pocítíte obrovský příliv vnitřní síly, snad za to může svátek sv. Lucie, nositelky světla. Snažte se tedy ničím nerozházet, sami víte, že maličké problémy světlo neuhasí a v porovnání s těmi velkými nic neznamenají.

Pokračování 14 / 24

Čtvrtek 14. 12.

Štěstí je tu

Jeden z nejkrásnějších dnů letošního adventu přichází právě dnes. Štěstí a spokojenost nás budou provázet na každém kroku. Zkusme svou radost sdílet s ostatními, zdvojnásobí se. Ideální den pro veškeré akce, při kterých se budeme cítit jako ryba ve vodě.

Pokračování 15 / 24

Pátek 15. 12.

Splněný sen

Pokud o něčem delší dobu tajně sníte, neváhejte využít tento den k tomu, abyste si svou skrytou touhu splnili nebo alespoň začali plnit. Určitě nebudete litovat a možná budete příjemně překvapeni rychlostí, s jakou se dostaví výsledek.

Pokračování 16 / 24

Sobota 16. 12.

Úspěšný den

Budete plni dobré nálady a optimismu, kterým snadno nakazíte své okolí. Dnes se pusťte do předvánočního úklidu, protože budete mít dostatek fyzických sil. S každou nečekanou překážkou během dne si lehce poradíte. Úspěšný den zakončete schůzkou s přáteli a pobavte se. Budete spontánní a lidem s vámi bude dobře.

Pokračování 17 / 24

Neděle 17. 12.

Příroda volá

Dnes běžte do přírody nebo jeďte na výlet za poznáním. Nejlépe na místo, které ještě neznáte. Celý den se budete cítit svobodně. Pokud vás již dlouho něco trápí, dnes máte příležitost otevřeně vyjádřit své názory. Pokud cítíte, že vaše emoce ani nejdou vyjádřit slovy, pomozte si uměním a namalujte třeba obrázek.

Pokračování 18 / 24

Pondělí 18. 12.

Naplánujte zážitek

Udělejte si seznam věcí, které ještě musíte do konce roku zvládnout a vše si řádně naplánujte. Kromě práce si nezapomeňte naplánovat i nějaké nové netradiční zážitky. Nechte se inspirovat cizinou, exotikou, vůněmi dálek (například orientální masáží nebo přednáškou o cestování). A pokud budete mít sílu a chuť, zamyslete se i nad letní dovolenou.

Pokračování 19 / 24

Úterý 19. 12.

Začněte mluvit

Pokud na vás dnes v práci nebudou lidi moc mluvit, nebojte se a začněte první. Třeba namotivujete druhé, aby přesně řekli, co chtějí. Když se neprojevíte, domněnky druhých mohou zkomplikovat situaci. Odpoledne udělejte něco pro své štěstí. Koukejte na vše s nadhledem, do večera se vzduch vyčistí sám.

Pokračování 20 / 24

Středa 20. 12.

Oslovte muže

Ode dneška se můžeme všichni mnohem více spolehnout na muže. Přibude jim síla, odvaha a ráznost. Všem, i ženám, se do žil vlije drive. Sport a pohyb vám nebudou ubírat sílu, naopak po tom budete živější, vitálnější a nabitější. Nečekejte s permanentkou na nový rok a kupte si ji hned.

Pokračování 21 / 24

Čtvrtek 21. 12.

Dohodněte se

Ujasněte si věci, které chcete, ale nezapomeňte naslouchat druhým. Zkuste se dohodnout a buďte připraveni na kompromis. Protože společná dohoda je dnes víc než rozhodnutí jednoho. Udělejte společně něco bláznivého, třeba si zazpívejte.

Pokračování 22 / 24

Pátek 22. 12.

Déjà vu

Máte dnes pocit, že toto jste již někdy zažili? Tak toho využijte a danou situaci si prožijte podle svého scénáře. Vy jste ta, kdo určuje, jak se váš film bude dále vyvíjet. Popelce se také splnil její sen.

Pokračování 23 / 24

Sobota 23. 12.

Kupte květinu

Dnes se probudíte pozitivně naladěna. V zrcadle uvidíte krásnou a silnou ženu. Bude vám dobře ve společnosti přátel, kde na sebe upozorníte svojí přirozenou ženskostí. Květina vám dnes bude moc slušet. Pokud ji nedostanete, určitě si ji kupte.

Pokračování 24 / 24

Neděle 24. 12.

Vypněte mozek

Chcete si dnešek náležitě vychutnat? Tak vypněte mozek, nepřemýšlejte a neřešte slova, která k vám přijdou. S okolím komunikujte úsměvem. Ponořte se do nádherné atmosféry zrození zázraku, dejte průchod vlastním citům a emocím.

Připravila: Opavská škola integrální astrologie, Petracerna-koucovani.cz

Doporučujeme

Články odjinud