AGÁTA (39): Zahnul mi s mojí kamarádkou, když jsem byla v porodnici

14 komentářů

banany
28. října • 13:16

Tak to je hodně velký hnus, zahnout manželce když mu porodila dítě a leží v nemocnici celá bolavá a on si užívá sexu. Ten by letěl že by nestačil počítat schody!!!!!!!!!!

Mata69
29. října • 9:11

@banany: No, však taky letěl...ale k čemu to bylo, to je otázka...

Rambíša
25. října • 12:26

Je zajímavé,kolik mužů zahne svým ženám právě v těhotenství a s jejich "nejlepšími" kamarádkami! Agáta měla hlavně vyrazit dveře s tou "kamarádkou",o tom se tu nic nepíše. Pán hňup se měl i neměl přiznat : myslím,že se sichroval předem,ta "kamarádka" by to asi při nejbližší příležitosti sama vyžvanila. Následky činu,vlastně se toho zas až tolik nestalo údajným jedním sexem, ale jsou neúměrné. Dcera starší to dost odnese,ta mladší taky,později. No a podle mne se to ve dvou lépe táhne,tak se vlastně i Agáta vytrestala, cestu životem si připodělala.

mambule
24. října • 18:37

Helza: Ona ta hrdost matek, které kvůli banalitě poslaly otce svých dětí k šípku, bohužel bývá vocaď pocaď: málokdy sahá tak daleko, aby hrdě odmítly vše, čím náš sociální systém podporuje matky samoživitelky. Otec jejich dětí jim nesmí přes práh, ale natahovat ruku pro všechny možné příspěvky od anonymních plátců sociálního pojištění jest pro ně v pohodě.
OT, nevíte někdo, proč mi nejdou odesílat příspěvky jako odpověď pro někoho? Vždycky musím psát jakoby nový příspěvek.

Mata69
25. října • 9:24

@mambule: Když píšu z tabletu tak mi to taky nejde odesílat jako odpověď na příspěvek. Už delší dobu.

helza
24. října • 19:17

@mambule: Tak to je přesné. Nejenom, že hrdě neodmítnou almužnu státu, ale neodmítnou ani pomoc kdoví jak starých rodičů s péčí a hlídáním dětí. Tu vlastně jako pomoc neberou, tu považují za samozřejmou a povinnou. :-D Proč ti nejde odeslat příspěvek jako odpověď netuším. Jsi přihlášená?

Mata69
24. října • 12:51

Nějak se nám vytratila z diskusí Milena, ale minusy u příspěvků napovídají, že tak úplně pryč nebude ^^

helza
24. října • 17:26

@Mata69: Jenomže těch mínusů je tam docela dost, to by jedna osoba nezvládla.
Ono je ale na Dámě dost těch "hrdých" žen, které by jednaly stejně a které by se nikdy tak "strašně ponížit nenechaly". Žen, které moc koukají na filmy, o vztazích si povídají na fb, nebo s kamarádkou a o skutečném životě ví prdlajs. Já si stejně myslím, že každá taková hrdá a počestná, co by nevěru nikdy neodpustila, jednou sama zahne a pozná tu svou medicínu sama na sobě - ale to už bude pozdě něco napravovat.

Mata69
24. října • 21:46

@helza: Máš pravdu, když jsem psala ten příspěvek, tak byl pod každým jeden mínus, teď jich tam přibylo.

helza
24. října • 10:35

Souhlasím s tím, co už bylo níže napsáno. Chápu, že měla možná Agáta po porodu hormony na pochodu, chápu, že se cítila ukřivděně. Ale ženy obvykle právě dlouhým a těžkým porodem dospívají, což se u Agáty nestalo ani náhodou, zachovala se naprosto hloupě a dětinsky. Vždyť vlastně už to, že se její přítel choval jak se choval, to jak se přiznal, i když to bylo hloupé, dal tím najevo, jak strašně ho ten úlet zlomil, jak moc ho to mrzí. Mně osobně by se příčilo toho jeho poklesku v budoucnu nějak zneužít. A rozhodně bych nikdy nevinila nikoho za to, že v opilosti podlehl svodům vilné kamarádky. Vždyť se možná se tak moc opil právě proto, že jím kvůli onomu porodu lomcovaly tak silné emoce, že si s nimi neuměl poradit.

Mata69
24. října • 9:17

No to si pomohla! Bože...jakože on to teda poněkud podělal, skočit do postele s její kámoškou když zrovna leží v porodnici. Kámoška je ovšem taky poklad, jen jí vykopat. Ale proboha, byl nadranej, kámoška Alice po něm jela jak slepice po flusu a víc s ní evidentně dál nic neměl. Sám toho litoval, a co se stane, nejde odestát, nebylo asi OK jí to svěřovat, ale myslím, že ta super kámoška by jí to moc ráda při nejbližší příležitosti "taktně sdělila". Mohla se cítit ponížená, uražená...on by sekal dobrotu až kdoví kam...ale prostě ho zrovna vyhodit a "hrdě" zůstat zase sama. Tentokrát už ale má ty sviště dva...A takové pak každému vykládají jakou mají v životě smůlu a jaké jsou chuděrky. To nezvládla prostě. Jak k tomu přijdou ty děti?

Elynor
24. října • 7:48

V první řadě nechápu, proč si museli ten ideální život komplikovat dalším dítětem. O svatbě přitom řeč není, takže obě děti jsou nemanželské, každé má jiného otce... no, dobře. Druhá věc - pán měl být zticha, zapomenout, neřešit, nic nepřiznávat, věděl, co má doma, to byla zásadní chyba, tohle se nedělá, aby se partnerce vyprávělo o úletech, trošku vkusu je třeba projevit. Za třetí, když už se to stalo, tak Agáta prošvihla jedinečnou příležitost z toho něco vytěžit. Následujících X let by nebylo vzornějšího a pozornějšího partnera, kdyby nevyšilovala a nevyhodila ho. Teď má, co chtěla - jednu puberťačku, kterou připravila o původního otce i o náhradního otce, se kterým si ta dcera dobře rozuměla, to neprojde jen tak bez následků, a mimino, které se časem, až odroste, taky začne ptát, kde je tatínek. Krása. Osobně souhlasím s názorem, že s dvěma dětmi se bude další partner hledat o dost hůř, nehledě k tomu, že já bych velice zpozorněla - kdyby mi partner řekl, že má dvě děti a každé má jinou matku, tak bych se do vztahu s ním vůbec nehrnula, to pokládám za varovný signál, že je něco v nepořádku. Myslím, že obráceně to funguje taky, že i chlap zpozorní. No a ty dvě děti - dcery - ty v budoucnu budou asi mít problém s navazováním vztahů, protože co viděly u maminky, to jim nijak úžasný příklad do života nedalo.

mambule
24. října • 7:31

Ještě bych dodala, že zvlášť divné mi takové chování připadá u ženy, která a) už poznala, co mohou být chlapi zač, na otci své první dcery - přesto má na dalšího partnera maximalistické požadavky, b) už okusila život matky, která je na péči o dítě sama - teď bude sama na dvě děti. Uvědomila si, že jako opuštěná matka nebyla žádná extra partie, že jí to nemanželské dítě bylo nejen velkoryse odpuštěno, ale přijato nevlastním otcem za vlastní? No těžko najde podobného dobráka ve svém věku a se dvěma dětmi.

mambule
24. října • 7:15

Božíčku, takových jednorázových úletů bylo a bude...
Chlápek měl především držet pysk. Přijde mi dost nepravděpodobné, že by se takovou v podstatě banální záležitostí tak strašně užíral, jak je v článku popsáno.
A pokud se užíral opravdu, měla mu Agáta dát rozhřešení (třeba formou několika facek) a ne připravit dvě děti o tátu kvůli svým nedospěle romantickým požadavkům.
I když uznávám, že se úlet stal v dost nevhodnou dobu.

Doporučujeme

Články odjinud