Agáta Hanychová předváděla, jak Sámer Issa šňupe kokain!

Agáta Hanychová předváděla, jak Sámer Issa šňupe kokain!

Agáta Hanychová se po dlouhé době potkala na jednom místě s expřítelem Sámerem Issou. Když zjistila, že na slavnostním otevření nového obchodu v nákupním centru Palladium je i Sámer, dala se k odchodu.

Nakonec si to po přemlouvání pořadatelů rozmyslela, ale odmítala se k němu přiblížit a každý musel stát na druhé straně butiku.

Zatímco Sámer, herečka Kristýna Leichtová, topmodelka Andrea Verešová, známý motocyklový závodník Lukáš Pešek a Česká Miss Jitka Nováčková slavnostně pokřtili obchod politím norské vlajky zapíchnuté v umělém sněhu šampaňským, Agáta počkala, až bude Sámer zase vzdálen a až poté se šla osamocena vyfotografovat. A focení pojala hodně bujaře. Umělý sníh si nasypala do dlaní a srolovanou tisícikorunovou bankovkou předváděla, jak se šnupe kokain.

"Chtěli, abych se vyfotila se Sámerem, tak jsem se místo něj vyfotila s jeho nejlepším kamarádem," smála se Agáta. "Nechápu, o co Agátě i po těch letech jde. Plivat na ní nebudu. Přeji ji hodně štěstí. Snižovat se na její úroveň nebudu," dodal Sámer.

Andrea Verešová byla ozdobou párty. Sama je vášnivou lyžařkou a milovnicí hor, a proto jí péřové bundy a kvalitní zimní svetry učařovaly. "Obchod znám ze zahraničí. V jejich péřovce není nikdy zima. Není to nejlevnější, ale kvalitou to stojí za to," prozradila Andrea.

"Jakmile bude první sníh, chystáme se s rodinou do Špindlerova mlýna. České hory milujeme," říká. A jaké outfity letos Andrea předvede. Je známá tím, že lyžarskou výbavu má vždycky za statisíce. "Zlaté lyže to nebudou, to už tu bylo. Letos jsem říkala firmě, která se o mě stará, že by bylo fajn něco střídmějšího," dodala Verešová.

ČTĚTE TAKÉ:
Vojta Kotek (23) přerušil školu… a nešťastně se zamiloval

ČTĚTE TAKÉ:
Horoskop na říjen 2011

Doporučujeme

Články odjinud