Agentka Scullyová je těhotná

Agentka Scullyová je těhotná

Ženská hvězda kultovního televizního seriálu Akta X, sedmatřicetiletá Gillian Andersonová, necelé čtyři měsíce po rozvodu se svým manželem a filmovým dokumentaristou Julianem Ozannem údajné čeká druhé dítě. Podle internetového serveru Imdb to naznačil její současný partner, britský obchodník Mark Griffith.

Tisková mluvčí herečky, která si získala popularitu jako agentka FBI a neúnavná vyšetřovatelka mysteriózních zločinů páchaných monstry z jiných světů Dana Scullyová, zprávu odmítla komentovat s odůvodněním, že nepodává informace o soukromí svých klientů. Potvrdila pouze, že Andersonová, která se rozvedla po osmnáctiměsíčním manželství, nyní žije ve společném bytě s Griffithem a má dvanáctiletou dceru Mary z prvního manželství s Clydeem Klotzem, za něhož se provdala 1. ledna 1994.

Znalci poměrů ve filmovém průmyslu naznačují, že těhotenství přišlo ve chvíli, kdy Gillian slaví jeden úspěch za druhým. Za roli v televizní adaptaci Dickensova románu Bleak House (Pochmurný dům) je nominována na britskou cenu BAFTA a rovněž na americkou Emmy. Značný kasovní úspěch zaznamenala také britská filmová komedie A Cock and Bull Story z roku 2005, v níž vytvořila jednu z hlavních rolí a tak není divu, že režiséři a producenti ji zahrnují nabídkami ke spolupráci. Zřejmě nikoli zbytečně. Jak známo, během práce na seriálu Akta X strávila po narození dcery Mary na mateřské dovolené pouhých deset dní. (Plus)

Doporučujeme

Články odjinud