Aichmajerová: Chce za rok druhé dítě

Aichmajerová: Chce za rok druhé dítě

Moderátorka a modelka Eva Decastelo Aichmajerová (31) se už v šestinedělí opět vrhla do práce. Ale každou volnou chvíli prožívá se synem Michaelem.



"Mišáčkovi je právě teď pět měsíců a už váží sedm a půl kilo," říká Eva s pýchou.

"Nekojím ho, protože při mé práci, při moderování společenských akcí, se kojení nedalo zvládnout, přišla jsem o mléko. A své pracovní smlouvy jsem nechtěla rušit a z branže vypadnout."

Michael
se má prý čile k světu: "Už ho i přikrmuji, je to takový cvalík. Moc hodný, koulí očičkama, nechce se plazit na bříšku, nejraději by už chodil. Natahuje ručičky, abychom ho postavili."

Eva rozhodně nechce, aby syn zůstal jedináčkem.
"S manželem jsme se rozhodli, že do roka se budeme snažit o druhé miminko, protože děti jsou víc než moje práce. A navíc mám maminku, která je mým chlapečkem nadšená, je to její první vnouče a těší se i na druhé," prozrazuje.

Teď kráska uvádí módní přehlídky a na Óčku pořad o módě.
"Obléká mě v něm Osmany Laffita, jeho modely jsou vynikající. Už jsem zvědavá na jeho letní kolekci, kterou budu brzy zkoušet. A pak se moc těším na jaro, protože budu také uvádět golfové turnaje. A na ně si s sebou vždycky vezmu svého chlapečka, alespoň bude více na čerstvém vzduchu," plánuje Eva.

Doporučujeme

Články odjinud