Aktivity pro děti a jejich rodiče | Zdroj: Shutterstock

Zdroj: Shutterstock

Aktivity pro děti a jejich rodiče

[Soutěž] Vymyslet rodinný program na víkend tak, aby si všechny generace přišly na své, není nic snadného. Rodinnou pohodu naštěstí zachraňují obchodní centra, která myslí na všechno. Pod jednou střechou zde najdete vše, na co si vzpomenete.

Obchodní centra již dávno nejsou jen místem pro nákupy, ale jsou budované jako obchodně-společenské komplexy. Pravidelně připravované zábavné programy potěší malé i velké chlapy, maminky i jejich slečny. Za novými zážitky se můžete vydávat pravidelně a pokaždé si přijdete na své. Nabídka je opravdu široká. Zvláštní péče se věnuje dětem, které se mohou těšit na nejrůznější atrakce.

Kromě spousty hraček, animovaných pořadů nebo autodráhy se děti mohou rozvíjet v rozmanitých kreativních dílnách. Vyhledávaným místem pro chvíle odpočinku se stala moderní plně digitalizovaná multikina. Prostorový zvuk, 3D systémy či dvousedačky pro zamilované ještě umocní dojmy z filmu. Naprostým extrémem je pak 5D dimenze, která je opravdovým adrenalinovým zážitkem. Módní inspirace, dobré jídlo a aktivně strávený čas s rodinou nebo přáteli ve vašem oblíbeném nákupním centru je tím pravým požitkem.

Pokud i vy chcete prožít hezkou chvíli v obchodním centru? Soutěže s námi na www.lideazeme.cz/cestounecestou.

Doporučujeme

Články odjinud