Alena Šeredová vyzkoušela za vás....

Alena Šeredová vyzkoušela za vás....

V několika příštích dnech vás budeme seznamovat s výsledky testování dámského holení. Testovány byly výrobky těchto firem: Braun, Philips, Wilkinson, Gillette a Ilos Prof. Depilační strojky, vosky a holítka testovaly sympatické dámy.

Alena Šeredová vyzkoušela za vás....

V několika příštích dnech vás budeme seznamovat s výsledky testování dámského holení. Testovány byly výrobky těchto firem: Braun, Philips, Wilkinson, Gillette a Ilos Prof. Depilační strojky, vosky a holítka testovaly sympatické dámy - dáma číslo jedna sportovní aerobiku Olga Šípková, modelka a čtvrtá nejkrásnější žena světa Alena Šeredová, spisovatelka a také moderátorka Barbara Nesvadbová a další spolupracovnice Dámy.cz, které vám postupně představíme.

Braun Silk-épil SuperSoft Plus je jednou z možností, jak odstraňovat nechtěné chloupky zejména na nohách. Strojek při epilaci stimuluje pokožku a omezuje tím její podráždění. Přístroj má také výměnnou holicí hlavu, kterou můžeme použít k odstraňování chloupků v podpaží nebo v oblasti bikin. K epilaci chloupků využívá 20 samostatných kotoučků. Přístroj má tři nastavení rychlosti odstraňování chloupků, první stupeň zajišňuje jemné odstraňování, druhý stupeň normální epilaci a třetí stupeň umožňuje zvlášň rychlou epilaci. Na přístroji lze také měnit sílu stisku pinzet a nastavit epilaci jemných chloupků nebo normálních až silných.

Volit si lze i barvu epilátoru Braun Silk-épil SuperSoft Plus, která je přizpůsobena módním jarním barvám - krémové, světle modré a zelené. S epilátorem se dodává speciální kufřík nebo kosmetické pouzdro, se kterým můžete cestovat. Kdo si letos koupí Braun Silk-épil Super Soft Plus v modré nebo krémové barvě dostane také hedvábnou noční košilku v barvě epilátoru. Doporučená maloobchodní cena epilátorů řady Braun Silk-épil SuperSoft Plus se pohybuje od 2790 do 2990 korun. Své přesvědčení o kvalitě vlastních výrobků demonstruje značka Braun také tím, že až do konce letošního roku garantuje všem spotřebitelkám záruku vrácení peněz, pokud se zakoupeným epilátorem nebudou spokojeny.

Podle několika spotřebitelských testů prováděných v letech 1999-2000 ve čtrnácti evropských státech se epilátory značky Braun staly nejšetrnějšími na trhu.

Při epilaci by se měla všeobecně dodržovat tato základní pravidla:
1. při epilaci držet strojek neustále kolmo k povrchu pokožky
2. na strojek netlačit
3. pokožka musí být suchá a čistá a hlavně napnutá
4. po epilaci použít uklidňující hydratační krém - Braun Silk-épil

Braun Silk-épil SuperSoft Plus testovala Alena Šeredová. Ocenila praktičnost a obsah balení, design výrobku, návod na jeho použití, snadnost použití. Depilaci ohodnotila za mírně bolestivou, její alergický typ pleti reagoval drobnými červenými pupínky. Bez použití depilačního krému reakce trvala 18 hodin, při jeho použití 10 hodin. Nově narůstající chloupky zaznamenala po 7 dnech ve stejné intenzitě, ale mnohem jemnější. Velice praktická je podle ní výměnná holicí hlava, která je obzvlášň vhodná pro oblast bikin a podpaží. Alena vyjádřila naprostou spokojenost s výrobkem a na otázku, zda by si výrobek zakoupila, jednoznačně odpověděla ano.

Výrobek testovala i redakce a spokojenost Aleny musela jenom potvrdit - malá bolestivost metody, praktické cestovní balení, díky výměnné hlavě velice adaptabilní, nové chloupky jsou slabšího vzrůstu a dorůstají po více jak 13 dnech.

Holící strojky Braun můžete zakoupit v internetovém Obchodním domě.cz.

Autor: Dana Švigová
Zdroj: Braun

Doporučujeme

Články odjinud