Alex Mynářová: Nejsem zlatokopka, ale mužovo postavení a peníze jsou důležité

11 komentářů

lebahu
5. února • 22:49

šiška: Tak jak to bylo v telce, tak to muší bejt pravda! :-D

šiška
5. února • 14:20

No ono vše je věc názoru,že ano!Není nutné se vyjadřovat při názorech hrubě a vulgárně, jinak to o něčem svědčí!!! Bylo to totiž řečeno i v TN že si češi nechávají hodně líbit, dokonce že jsou připos..aní, píp. A že se vůbec k ničemu neozývají a mlčí.Toto řekl p. Středula v telce. Přeji příjemný zbytek dne.

lebahu
5. února • 12:34

šiška: jj a když se ozve mladá generace, tak přesně takoví jako vy řeknou, že ví hovno o životě a tím pádem se nemaj ozývat, že nemají žádný zkušenosti :-D (viz volební debata a mladí fanoušci Drahoše na Primě, viz Piráti apod.)

helza
3. února • 18:04

wasube: No, tak jednak těch milionářů a miliardářů je víc mimo politiku, než v politice. A jestli kradl Gros, to nikdo neví, já tedy ne. Prohřešil se koupí bytu 4 + kk (140 m2) v Praze za 4 miliony. Že by každý, kdo si pořídí podobný byt kradl? Krom toho už nežije, není slušné trefovat se do člověka s takovým osudem.

šiška
1. února • 21:51

mata69: kdybych byla mladice tak se budu angažovat tomu věřte,to musí mladá generace která nadává nejvíce a mají život před sebou ale mlčí a mlčí
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mata69
1. února • 19:23

šiška: a tak něco učiňte, když to vidíte, nemusíte dělat předklon. Nebo jak si to představujete? Píšete, že mlčení souhlas, že všichni mlčí...tak nemlčte když víte.

šiška
1. února • 18:02

wasube, pravdivá a velmi rozumná pravda a úvaha o našich čestných a poctivých politicích! Nejhorší je, že mlčení je souhlas a češi mlčí ať se děje co se děje takže souhlasíme. Uděláme předklon a doma si zanadáváme. Nejsme jako jižní státy nebojácný co si nenechají nic líbit.

wasube
1. února • 17:16

wasube: A ještě dodám, že i pokud miliardář nebyl v době, kdy byl ještě chudý, politikem, nepochybně se na nějakého přilepil a bylo dokonáno.

wasube
1. února • 17:10

cancel1: Politik v politice zbohatne hlavně tím, že má informace. A informace mají cenu zlata. Když si budete chtít koupit akcie, určitě nezískáte tak atraktivní jako on. Protože nejste připuštěna k informacím. A o tom politika je. Pak je druhá řada politiků, jako Gross, Rath a jiní, kteří nebyli zvědavi na pár milionů bez rizika kriminálu a rovnou brali ve stamilionech.No a na konec ti, kterým nestačilo ani to a zakrátko byli miliardáři..Bakala... Všimněte si, kolik lidí se cpe do politiky, jdou tam s nahou zadní částí těla a pak jsou to bohatí lidé...No, mají ty potřebné informace, pořád je co brát, ne, že ne, vždyt máme jen stěží třetinové platy než na západě, tak proto je stále z čeho. A my je volíme...

šiška
31. ledna • 16:10

V Česku se ve velmi krátké době vyrojilo hodně rychlomilionářů! To o něčem svědčí,že! Jen naivní si myslí že to bylo slušnou a poctivou cestou.

cancel1
31. ledna • 14:43

Podle deníku Mf DNES Mynář v roce 2017 vlastnil 125 pozemků, akcie firem Unipetrol a Pražská teplárenská, zhruba 13,5 milionu korun na bankovním účtu...
Mynář je opravdu přitažlivý muž.......

Doporučujeme

Články odjinud