Ali Amiri: Sám si žehlím i peru

Ali Amiri: Sám si žehlím i peru

Jeden z nejúspěšnějších finalistů SuperStar, Ali Amiri, je už půl roku nejen "perským princem", ale také "zpívajícím lékařem". A navíc i zcela soběstačnou hospodyní. Není divu, že ho to přestalo těšit.

"Já si doma většinou všechno dělám sám," přiznal se Ali Amiri Korzu. "Strašně totiž nesnáším, když je někde neuklizeno. Ale jediná věc, kterou doma většinou dělám, je, že spím. A pak zase jdu rovnou do práce, takže moc nepořádku udělat nestihnu."

Sám se také stará o svou garderóbu, jak obleky, v nichž vystupuje, tak bílé doktorské pláště, v nichž ordinuje na pražské Bulovce. "Všechno si peru sám. Ano, je to tak, sám si peru a sám si i žehlím," říká s úsměvem Ali Amiri. Ale přiznává, že toho kolotoče, kdy se mu náročná profese spojuje se zpíváním v muzikálu, mívá i plné zuby.

"Já se na sebe dneska podíval do zrcadla, a říkám si, jestli se na to nevyseru," prohlásí přímo se svým půvabně nedokonalým přízvukem. "Jsem totiž strašně unavený. V práci občas končím ve čtyři nebo v půl pátý, pak jedu do divadla a tam končím i v půl desátý. Potom jedu domů a musím říct, že v poslední době je to na mě strašně moc. Nejvíce síly nabírám, když spinkám, ale to nestačí. Když mám čas, tak jedu třeba do fitnessu, ale poslední dobou jsem nějak nezvládal ani to. Tak jsem moc rád, že od toho všeho můžu ujet."

Ali Amiri má letos v létě tu nejlepší péči - odjel totiž na tři týdny za rodiči do Kuvajtu. Společně se pak podívají možná i do Íránu. A až se vrátí, čeká ho typická kombinace: odborné lékařské školení v Mnichově a dokončení nového alba.

Doporučujeme

Články odjinud