Alice Bendová se zbláznila do mužské módy

Alice Bendová se zbláznila do mužské módy

Mrcha Simona z Velmi křehkých vztahů, herečka Alice Bendová (35), zaujala v pořadu Hádej, kdo jsem pánským oblekem, kravatou a kloboukem. Výrazně jí to slušelo a v mužské "kůži" se prý cítila výborně.

"Když mě pro pořad Hádej, kdo jsem oblékli jako chlapa, byla jsem přímo nadšená. Mám totiž ráda mužský styl, myslím, že určitým typům žen vysloveně sluší," říká Korzu česká sexbomba.

"Proto jsem se rozhodla, že si něco takového pořídím. Kalhotový kostým s košilí, kravatou a pak především ten pánský klobouk. Když jsem si ho v televizi dala na hlavu, hned jsem si řekla, že ho musím mít i ve svém šatníku," vysvětluje.

Přiznává ale, že v dnešních mrazech a sněhu dává přednost kožíšku a tlusté pletené čepici: "Chodím teď i v Praze s malým Vašíkem sáňkovat. Moc ho to baví. A tak se nám pražská zima velmi líbí."

I když sama začala lyžovat už ve třech letech, nechce u syna nic uspěchat. "Letos to ještě není možné, možná, že příští sezonu Vašíkovi koupíme malé lyžičky. Zatím si užíváme sáňky. Takové ty klasické, žádný pekáč," upřesňuje herečka.

Kromě syna, manžela a domácnosti teď Alici nejvíce zaměstnává natáčení Velmi křehkých vztahů a pořadu Hádej, kdo jsem.

"Jak seriál, tak pořad Hádej, kdo jsem jsou pro mě velmi příjemné. K tomu mám ještě nějaké reklamní filmování. Myslím, že to pro maminku dítěte plně stačí," dodává Bendová závěrem.

Doporučujeme

Články odjinud