5
Fotogalerie

Aloe vera a její pozitivní vliv na zdraví lidí i zvířat

Nenechejme tuto zázračnou rostlinu ladem ! Aloe Vera Barbadensis je rostlina, která se pěstuje v pouštních oblastech údolí Rio Grande v jižním Texasu, v Dominikánské republice a dalších částech karibské oblasti. Jsou to oblasti, kam nikdy nezasáhla žádná civilizace a pole na její pěstování se rovnají rozloze Slovenské republiky.

Krajina je dokonce zabezpečena před škodlivými tak, že nad touto oblastí nevedou ani letecké koridory. Rostlina je tedy velice čistá a i její způsob zpracování je velice technologicky náročný a naprosto čistý bez přídavků jakýchkoliv chemických konzervačních přísad.. Rostlina je zbavena slupky a její čistá dužina je zpracována za studena tak, aby od uříznutí správně zralé rostliny do konečné fáze vakuově uzavřeného víčka v kanystříku, neuběhlo více než 4 hodiny. Potom má v tomto stavu dužina záruku 4 roky. Po otevření kanystru by se měla spotřebovat do pár týdnů.

Čistý, 100% gel z aloe vera obsahuje 200 různých složek, 18 aminokyselin, 8 esenciálních kyselin, vitamíny, minerály, enzymy, saponiny a jiné, které jsou velice prospěšné lidskému zdraví. Tělo vyživuje přímo na úrovni buněk a proniká i do necévních oblastí, jako jsou např. klouby. V tzv. civilizované části světa nemá nikdo v pořádku svoje vnitřní prostředí, zejména střeva, od jejichž čistoty se odvíjí náš zdravotní stav. V půdě, ze které pochází naše strava téměř chybí výživné látky, zato v prostředí, ve kterém žijeme, můžeme identifikovat reálně zhruba 68 000 toxinů, které se dostávají do našeho těla a způsobují nám různé zdravotní problémy nebo čekají v záloze na svoji chvíli, kdy se budou moci projevit. Proto musíme našemu tělu dodat živiny, které jsou pro naše zdraví důležité.

Na rozdíl od jiných výrobců postupuje FLP zcela opačně. Místo aby přidával do svých výrobků trochu aloe, vychází vždy z ryzího čerstvého stabilizovaného aloe vera gelu a do něj teprve přidává správná množství jiných složek. Tím vytváří ucelenou řadu výrobků, které slouží velice dobře lidskému zdraví.

ALOE VERA GEL Je základem každé léčebné kúry pomocí aloe vera. Vyčistí dokonale naše střeva, detoxikuje náš organismus a působí velice detoxikačně i na játra a ledviny. Užívá se při gynekologických problémech, různých mykozách a zánětech reprodukčních orgánů. Má vynikající účinnost na dýchací cesty, alergie, astma, ekzémy, psoriázu ( lupénku), léčí žaludek, slinivku, žlučník, játra, ledviny a močový měchýř. Působí protibakteriálně, protizánětlivě a významně přispívá ke zlepšení zdravotních problémů. Obsah : téměř 100 % čisté dužiny z aloe.

ALOE BERRY NECTAR Aloe Berry Nectar má stejné účinky jako Aloe Vera Gel s tím rozdílem, že je do dužiny přidán extrakt z brusinek a jablečný ocet. Tato kombinace je velice účinná při problémech s ledvinami nebo močovým měchýřem. Jinak působí samozřejmě i na ostatní problémy stejným způsobem.

FOREVER FREEDOM Nový produkt, který je určen zejména k léčbě pohybového aparátu a udržení zdravé funkce a pohyblivosti kloubů. 100% dužina aloe vera je doplněna glukosaminem a chondroitinem, látkami, které tvoří první obrannou linii proti degeneraci kloubů a zánětlivosti. Zatím tento nový výrobek nemá ve světě obdobu. Aloe vera gel je totiž produkt, který má vynikající penetrační schopnost a tak vede tyto dvě látky výborně až k místu problému – kloubům a tam je s výhodou zabuduje. Tyto látky tak mají mnohonásobně lepší účinnost, než kdyby byly užívány samostatně.

ALOE HERBAL TEA Je vynikající čistící čaj, který obsahuje kromě květů z aloe vera další komponenty, které pomáhají organismu dostat se do skvělé formy a detoxikovat se. Skořice snižuje hladinu cukru v krvi, pomeranč zpevňuje cévy, , fenykl podpopruje trávení a činnost slinivky břišní, heřmánek má protizánětlivý účinek a zlepšuje trávicí problémy, Gymnemma Sylvestre reguluje hladinu cukru v krvi, potlačuje chuť na sladké zamezuje vstřebávání cukru a podporuje tvoru a regeneraci pankreatických buněk, které produkují inzulín. Dále obsahuje hřebíček, zázvor a kardamon, které mají velice pozitivní vliv na látkovou výměnu v organismu. Tento čaj je vynikající u lidí, kteří chtějí hubnout a u diabetiků.

ALOE FIRST Čistá, cezená šťáva z aloe vera, která se skládá z velkého množství enzymů, aminikyslin, vitamínů, minerálů s výtažky z 11 dalších vybraných bylin a s přídavkem včelího propolisu. Stačí jen několik stříknutí k dosažení rychlé úlevy z podráždění i na těžko dostupných místech. Používá se při akné, ekzémech, zraněních, na prokrvování končetin u diabetiků , s úspěchem se stříká do nosu při nachlazení, do krku při onemocněních angínou i do uší při jejich bolestech a zánětech. Je nevyhnutelnou součástí každé rodiny s malými dětmi, kde funguje i jako první pomoc při zraněních, popáleninách, odřených kolenech, při opařeninách apod.

ALOE VERA GELLY ( gel z aloe ) Čistý průhledný gel z aloe, který se s úspěchem aplikuje při akné natíráním na postižená místa, na řezné rány, odřeniny, spáleniny od slunce nebo v domácnosti, na různé oděrky a malá poranění. Vzhledem k tomu, že aloe má schopnost okamžitě proniknout hluboko do epitelu, je každé zranění a odřeninu nutno nejdříve pořádně očistit od případných nečistot.

ALOE MOISTURIZING ( zvlhčující krém z aloe ) Tento intenzivní hydratační krém zjemňuje suchou, popraskanou nebo poškozenou pokožku pomocí penetračního účinku aloe vera. Obsahuje 100% stabilizovaný aloe vera gel, alantoin, olej z jader meruněk a jojobový olej.Kromě toho i elastin a rozpustný kolagen k obnově nového povrchu pokožky. Používá se nejvíce na atopický ekzém, vysušenou a popraskanou pokožku nebo i jako léčivý podklad pod makeupe.

ALOE HEAT LOTION( Hřejivý krém z aloe ) V tomto přípravku je spojen čistý aloe vera gel s hřejivými a utišujícími rostlinnými výtažky, které ulevují bolestem kloubů, svalů, šlach, bolesti hlavy. Po namazání na hrudník uvolňují kašel a při vetření do čela uvolňují zahleněné dutiny. Je vynikajícím prostředkem pro sportovce i děti.

ALOE LIPS ( balzám na rty ) Ochranná tyčinka tzv. první pomoci, která se skládá z aloe vera gelu, jojobového oleje a dalších rostlinných přípravků. Je nezbytná na ošetřování rtů, dají se jí potírat i drobná poranění, štípnutí hmyzem, velice účinná na hemoroidy a problémy v oblasti konečníku.

ALOE EVER-SHIELDS DEODORANT ( Tuhý podpažní deodorant ) Tento průhledný deodorant byl vyvíjen firmou FLP 11 let až do dnešní podoby, kdy působí velice dobře nejen jako deodorant, který nebarví prádlo, ale je také účinný jako prevence rakoviny prsu, ve které vedeme bohužel na jednom z předních míst na světovém žebříčku.

GENTLEMANS PRIDE AFTER SHAVE ( Léčivé mléko po holení a kondicioner ) Příjemně vonící přírodní pleťové mléko ze 100 % aloe vera gelu, které působí utišujícím a zvláčňujícím účinkem po holení, depilaci, vystavování slunci nebo žáru. Dá se použít pro muže i pro ženy. Obzvlášť muži, kteří trpí výsevem drobných pupínků a vřídků po holení ocení jeho kvalitu. Ženy po holení nohou a třísel nebo podpaží.

FOREVER ESENTIALS Výživný balíček pro ty z nás, kteří žijí uspěchaným životním stylem. Produkt obsahuje 30 sáčků, tedy měsíční dávku. Každý den je třeba sníst obsah jednoho sáčku. Poskytne Vašemu tělu základní vitamíny, minerály, nenasycené mastné kyseliny, fytonutrienty a antioxidanty. Velice vhodné pro podnikatele nebo pro ty, kteří mají málo času.

FOREVER BRIGHT ALOE VERATOOTHGEL ( Zubní pasta ) Zubní pasta bez obrušujícího účinku s obsahem 100 % stabilizovaného aloe vera gelu, čistí, vyživuje a posiluje dásně. Chráníme je gelem i přídavkem propolisu. Velice vhodné pro ty, kteří trpí paradentózou, častými infekcemi v ústech a zánětlivými procesy dásní.

Dále je možné použít velké množství výživových doplňků, které působí synergicky s dužinou z aloe vera.

autor: Iva Hédlová Poradna Zdravého hubnutí

Doporučujeme

Články odjinud