ALŽBĚTA (44): Manžel se mnou nechce spát, musela jsem si sehnat milence

25 komentářů

Moučka
1. března • 17:10

To by neprošlo jako slohová práce ani na základce ... 😥👎

Vudjfh
1. března • 16:37

Hnusné princezny nic nepotřebujou

Ludvo
23. ledna • 11:14

Schvaluji rozhodnutí dané ženy. Nebourá manželství a uspokojuje jen fyziologické potřeby svého těla.

Rambíša
28. července • 17:51

Kdo asi usmolil ten článek a nevymyslel nic jiného,jak "okouzlit" chlapa,jen tradiční oděv z červené knihovny a přihlouplých filmů 5.kategorie,žádná fantazie....Co by dotyčná dělala,kdyby její rádoby sexyohoz nezabral. Tyhlety rádoby návodné články,to je trapné.

Elynor
21. července • 18:35

To už jsou ty praktické otázky, které je třeba promyslet. Asi si člověk nebude hledat milence z nějakého vzdáleného města, i když i to se dá, ale pak to není dvakrát týdně. Milenecký azyl pochopitelně platí chlap ( jedině v hotovosti - platit kartou není chytré, to by mohlo vzbudit u jeho manželky zbytečné otázky, co to bylo za položku na bankovním výpisu), a v recepci se nehlásíme jmény, anobrž přezdívkami. Pokud tam jedeme taxíkem, vystupujeme o ulici vedle, diskrétnost taxíkářů má své hranice. Pokud si píšeme SMS, kdy a kde se sejdeme, mažeme to okamžitě po přečtení. Jdeme-li do restaurace, tak ne do té za rohem, kam může kdykoli přijít někdo známý, nebo rovnou manžel/ka. Dtto jiné podobné věci - kino, divadlo, výstavy, muzea. Je to na utajení o dost náročnější než ten milenecký azyl. Chceme-li s milencem/milenkou vyrazit na víkend, je na to vhodný například firemní teambuilding. Ale musí se skutečně konat, aby to bylo věrohodné alibi ]:-D Prostě tajný milenecký poměr dá trošku práci a přemýšlení, když má zůstat tajný. Ale to snad každej ví.

j66
22. července • 20:48

@Elynor: A proč by měl milenecký azyl platit chlap? Třeba tady v článku o sex stála žena, v podstatě toho chlapa využila, tak by za to měl ještě platit?

Moučka
1. března • 17:12

@j66: Správně , proč ještě platit ?

Elynor
22. července • 21:42

@j66: Využila ho, chudáka, vůbec se nemohl bránit a odmítnout, že? :-)

j66
23. července • 14:54

@Elynor: Opila ho a využila jeho snížené rozpoznávací schopnosti. :pozor

j66
23. července • 14:51

@Elynor: Prostě ho znásilnila, je to tak. Já bych ji na jeho místě zažalovala. ]:-D

Elynor
23. července • 15:06

@j66: Nepochybně ani jeden z nich nemá písemný souhlas se sexem od toho druhého. Mohli by se zažalovat navzájem. ]:-D :-)

j66
21. července • 15:10

Stýkat se pravidelně 2x týdně není zase tak jednoduché jak to z článku vypadá. Zabere to docela dost času. Nejde přece jen o tu samotnou schůzku, ale dojet na schůzku a zase zpátky, to je aspon tři -čtyři hodiny času a to pravidelně 2x týdně . Další problém je kde se scházet. Pokud jsou oba zadaní tak asi v hotelu/ mileneckém azylu . Tam je cena je min 500Kč za hodinu, tj. min 1000Kč týdně =4000Kč/měsíc . Asi se to dá, ale já bych to platiut nechtěla. Zřejmě časově a finančně je nejvýhodnější sousedská výpomoc, ale ta je zase dost náchylná k odhalení . Ještě že takové problémy nemusím řešit. :D

Mikmajk
10. března • 20:18

@j66: Azyl 1000,- za 2hodiny.

Radna
21. července • 8:18

No, když už by to muselo být, asi bych chodila běhat a dala si po schůzce třeba jen dva kilometry. Zapocená bude a doma bude moct rovnou do sprchy a ani nebude muset vymýšlet pohádky.

Elynor
21. července • 0:13

Tak otázka nezní, zda milence ano či ne. To je v článku vyřešeno, Alžběta už milence má. Rozhodla se pro to vědomě, s chladnou hlavou, pěkně si ho vybrala a promyšleně svedla. Je s tím takto spokojená. Není co řešit. Níže v diskuzi padla otázka, jak asi Alžběta vysvětluje doma svou nepřítomnost, jak to má "kryté". Nabídla jsem možnosti, a dozvěděla se, že lhát je špatné, áno. No jo, ale to je obsaženo již v tom jádru pudla. Buď Alžběta řekne manželovi pravdu, on s tím bude srozuměn, pak ona nemusí vysvětlovat nepřítomnost a ničím to zakrývat. Problem solved. Nebo mu nic neřekne a bude odcházet z domu s uvedením různých záminek, ale to věděla už v tom momentě, kdy se rozhodla míti milence, že na to bude potřebovat nějaký čas a už v ten okamžik si musela zvážit, kde ten čas bude brát, jak to doma případně vysvětlí a jestli jí to stojí za to. A že tedy bude lhát. Pokud si sama pro sebe uvědomí, že by to nezvládala, že by se to brzo prokeclo a pak manžel bude psát žádost o rozvod, což ona nechce (protože kdyby chtěla, tak to napíše sama, že), no tak holt nemůže mít milence. To je právě ta základní věc, kterou je třeba mít promyšlenou předtím, než si toho milence najde. Kdo žije s přesvědčením, že je třeba říkat vždy a všem pravdu, prostě nemůže mít tajný milenecký vztah, jako má Alžběta. Je to vlastně velice jednoduché.

SandraN
20. července • 21:38

Nebo Caesara. Taky v originále....
Jsou partneři, kteří se jeví, když se protějšek zpozdí například z nákupu, který měl povolen. A jsou i tací, kterým se řekne jedu na víkend ke kamarádům a toho druhého ani nenapadne si to ověřit. Prostě mu věří.
A tak leckde nevěra klidně může procházet, protože jeden druhého nekontroluje a každý má svou dávku volnosti. Zatímco jinde jsou žárlivé scény kvůli blbostem, dokud to jednoho z těch dvou nepřestane bavit.
Než mít doma partnera, co nestojí o sex, když ti dva nejsou v pozdním věku.....to je snad lépe si s ním otevřeně promluvit, nebo to odpiskat. Odskakování jinam se může vymstít tomu, kdo původní situaci nezavinil. Jelikož nikdo nepochopí, co to je, koukat se denně večer na něčí záda. Ale každý bude mít plno sympatií pro podváděného chudáka....

Elynor
20. července • 11:56

Příklady pro ty, co nemají inspiraci: vezmu foťák a jdu fotografovat přírodu/květiny/ východ či západ slunce/motýly... můžu být pryč klidně celý den, jelikož jsem čekala na to správné světlo. Mám-li psa, jdu venčit psa, to taky dá klidně několik hodin času. Nemám-li psa, šla jsem někde venku a potkala jsem člověka, kterému se zaběhl pes (nebo dítě) a pomáhala jsem mu ho hledat. Jdu krmit labutě nebo jakékoli jiné vodní ptactvo - skoro všude teče nějaký potok nebo je tam rybník a na něm kachny. Sbírám léčivé bylinky, houby, lesní plody - od jara do podzimu je něco, co se dá sbírat. Vezmu brusle a jdu bruslit - od jara do podzimu in-line brusle, v zimě normální brusle. Dtto lze použít všechny jiné sporty, i šachy. Jdu se podívat na něco, co ve městě či obci nedávno opravili, obnovili, nově postavili, vztyčili pomník, vysázeli stromořadí. Je před volbama, šla jsem na něčí předvolební setkání s občany, abych si udělala přehled, koho chci volit až nastane čas. Byla jsem na policii podávat vysvětlení, neb jsem se stala svědkem, jak někde někdo něco ničil, kradl, dopravní nehody, rvačky na ulici. Jdu ven proto, že jsem naznala, že potřebuji zhubnout do plavek, a tak musím za tím účelem ujít každý den 10 tisíc kroků. Jdu do erotic-shop vybrat si vibrátor, protože mám doma málo manželského sexu. ]:-D Mraky možností každý den.

Radna
20. července • 14:13

@Elynor: tak takové lhaní by mi vadilo víc, než že si jde někam vrznout, protože mě se nechce....

Elynor
20. července • 15:50

@Radna: Dobře, tak co teda? Jaké je řešení? Říct pravdu není možné nebo to dotyčná nechce. Ano, ve výjimečných případech to lidi už udělali - na rovinu si řekli, že budou chodit někam za účelem sexu. Jenže pak tady máme velkou množinu lidí, kteří si to netroufnou takhle partnerovi přiznat. Když mu tedy neřeknou pravdu, vše ostatní je "lhaní". To se holt nedá nic dělat. Kromě třetí varianty, a tou je smířit se s tím, že to doma lepší nebude, a žádný jiný sex jinde nehledat a po večerech si číst Vergilia v originále.

Elynor
20. července • 10:01

Jinak teda například moje kamarádky dobře vědí, že kdyby se cokoli stalo, a nějakým omylem potřebovaly někomu říct, že byly někde se mnou, automaticky jim potvrdím kdykoli cokoli. ]:-D Případně jim pomůžu kopat tu jámu, jak se praví v několika vtipech. Od nich očekávám obdobnou podporu, ačkoli jsem to zatím nikdy nepotřebovala, ale je dobré vědět, že kdyby něco... ;-]

Radna
20. července • 9:38

No, to má Alžběta fajn. Přejme jí, ať se nic nezamotá a nepokazí, neublíží manželovi a nezničí si manželství. (To je bez ironie). Ale k článku - sice víme, co měla Bětka obuté, když šla lovit milence, ale jak vysvětluje 2x v týdnu nepřítomnost doma už ne. A to by mě docela zajímalo, snad to má dostatečně kryté.

Elynor
20. července • 9:55

@Radna: Překvapivě existují i lidé, kteří nemusí doma "vysvětlovat nepřítomnost", případně jako na vojně žádat o vycházky. ]:-D A jak a čím by to měla "mít kryté"? Jakože jí někdo potvrdí alibi? Proč, proboha? Doteďka jsem si myslela, že je normální, že si člověk může chodit po světě z milionu různých důvodů, aniž by musel předkládat důkazy o tom, kde byl, s kým a jak dlouho přesně.

Radna
20. července • 11:06

@Elynor: no, alibi, výmluvy ani omluvenky nemyslím. Ale my se doma hodně bavíme a kdyby partner dva dny v týdnu měl něco, co by tajil, asi by mi to bylo divné a bylo by to samo o sobě nápadné. Zrovna tak jeho zajímá, co dělám já - neinformujeme se formou hlášení a dovolení, ale často se zasmějeme nebo si zanadáváme nad tím, co ten druhý ten den prožil. Je to pestré a kupodivu nám vyprávějí i děti. Přece jen povšechný přehled, kde kdo z rodiny tráví hodiny času týdně si myslím je u komunikujících partnerů normální. Je fakt, že my se spolu v rodině prostě bavíme (ve smyslu legrace) a dobrovolně sdílíme (ne, že jsem byla nakoupit, nebo s holkama na skleničce, ale že jsem tam potkala našeho spolužáka, to už třeba ano. ) Ale všude to tak být nemusí, možná si někdo ani nevšimne, že tráví večery sám.

Elynor
20. července • 11:39

@Radna: To přece ale nemusí Alžběta nic tajit. Prostě normálně odejde, stejně jako by odešla někam jinam, a po návratu může taky vyprávět, jak byla s holkama na skleničce nebo potkala spolužáka, nebo cokoli jiného. To je ten nejmenší problém, vyprávět.

128
7. března • 19:52

@Elynor: Pro někoho ano,jinému se lhaní hnusí. Každý jsme prostě jiný.

Doporučujeme

Články odjinud