Zdroj: Famous.cz
 Zdroj: Famous.cz
 Zdroj: Famous.cz
5
Fotogalerie

Američan utratil přes čtyři miliony, aby vypadal jako Madonna

Na světě je několik lidí, kteří jsou tak posedlí panenkami Barbie a Ken, že jsou ochotni utrácet statisíce za plastiky, které jim pomáhají vypadat jako tyto plastové figurky. A pak jsou tu jiní, kteří chtějí vypadat jako jejich milovaná celebrita. Adam Guerra z Los Angeles je prý nejoddanějším fanouškem Madonny. Dokazuje to tím, že se pomocí plastik mění v karikaturu popové královny. Jeho úsilí podobat se hvězdě ho přišlo už na více než čtyři miliony korun.

Sedmadvacetiletý Kaliforňan podstoupil osmnáct plastických operací a devatenáctá mu má pomoci k Madonnině zadku. „Chci, aby byl trochu větší. Madonna je královna. Cítím v sobě její duši,“ prohlásil Guerra v rozhovoru pro ranní pořad televize ITV.

Do Madonny se zamiloval v roce 2003, když mu bylo patnáct. „Ona stvořila můj život. Když mi bylo osmnáct, začal jsem převlékat a vystupovat jako transvestita. Jednou jsem šel na vystoupení jako Madonna a v hlavě se mi to sepnulo. Nejdříve to byl sen, pak se z toho stal cíl, pak drahá posedlost a nakonec práce,“ vyprávěl Guerra v pořadu This Morning.

Mladý muž z Los Angeles odmítá, že by trpěl jakoukoli poruchou. Prý se má jako Adam rád. „Jsem velmi sebevědomý a spokojený jako Adam, ale mám talent. A chci světu svůj talent ukázat,“ dodává Guerra, který se zatím s Madonnou osobně nepotkal.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Nechal si kvůli ní operovat bradu, lícní kosti, obočí a tváře. „Je to bolest z lásky. Dávám ale lidem tolik radosti a miluju, když se smějí. Lidé mají pocit, že opravdu vidí Madonnu,“ tvrdí Guerra.

Pro přeměnu Adama v Madonnu nemá pochopení jeho přítel Michael, který se s ním kvůli tomu rozchází. V pořadu americké televize TLC My Strange Addiction (Nejšílenější úchylky) ultimátum k rozchodu vysvětlil: „Chci chodit s klukem, ne s šestapadesátiletou ženou.“

Doporučujeme

Články odjinud