Američanka doma žije s padesáti skunky. Spí s nimi v posteli a vozí je v kočárku

8 komentářů

Ajka3
10. října • 16:25

Vzhledem k tomu, že je paní má ve svém bytě a je to její život, tak co je komu po tom? A pokud se jedná o zvířata zachráněná před utracením (protože je nějaký nezodpovědný idiot dal do útulku nebo vykopl na ulici), tak klobouk dolů. Každej sme jinak praštěnej, někdo háčkuje dečky, jinej pěstuje ředkvičky, jiný zachraňuje skunky. Pokud tím nikoho neomezuje (sousedi) je to její věc čím se baví.

Mata69
10. října • 15:09

Ta paní je mimo stejně jako každý, kdo chová v bytě desítky koček, psů nebo prostě jiných zvířat.

zuzi777a
10. října • 11:33

evelyn: Ano- s tím na 100% souhlasím. Ona musí být mimoň- protože 50 devastátorů v bytě musí být skutečně NĚCO. Jen vím, že tihle zachránci jí podobní a útulkáři hledají možnost jak se zvýraznit a upozornit na problém přeplněných útulků všelijak. Akce s kočárkem může být jednou z nich. Vím o téhle paní z fotografií od svých přátel ještě z dob,kdy jsem své chovance sháněla. Ona sbírá všechny, které by jinak daly útulky utratit. Z útulků neodcházejí včas v USA ani čistokrevní psi a kočky natož skunci. :-(

evelyn
10. října • 11:27

zuzi777a: je to chvalyhodne, co dela, nicmene vozit je v kocarku, to uz se mi zda pres miru. Radeji by jim mela udelat nejakej vybeh na zahrade.

šiška
10. října • 10:16

Naprostý souhlas s Topka a ivca001. Příroda když tvořila dvounohého živočicha nemohla být při smyslech, hodně se jich nepovedlo, hraničí to až s šílenstvím. Normální je se takto nechovat, jen kdo to nemá úplně v palici srovnané tak dělá takové šílenosti.

zuzi777a
10. října • 9:24

Jsem taky magor- mám ZATÍM jen dva skunky. A mohu potvrdit, že jako mazlíci jsou nepřekonatelní. A to mohu srovnávat jak s pejsky tak s kočkami. Ona ta paní má legální útulek- stejný jako jsou u nás kočkařské. Takže bych ji považovala za stejného cvoka , jako jsou české ošetřovatelky v kočičích útulcích- jsou to jen lidi , kteří mají rádi tvory o které pečují.Tvory,které někdo nezodpovědný nejdřív děsně chtěl a pak je nechal napospas osudu. Skunk žije stejnou dobu jako pes. Takže američan, který viděl kresleného Bambiho na toulkách se skunkem rozněžněle koupí smradům skunčíka, když už se jim přestane chtít o něj pečovat, fláknou ho do útulku. No a USA útulky fungují systémem- co se to 72 hodin neudá novému majiteli, utrácí se. Legálně. Takže paní je cvok, ale asi miluje zvířata.

ivca001
10. října • 9:03

Topka: To je dost příkré. Je jasné, že má žena psychický problém, možná je příliš osamělá a tak dává lásku skunkům a chová se k nim jako k dětem. Spíš než odsouzení by potřebovala pomoc.

Topka
9. října • 17:10

No magor co k tomu dodat?

Doporučujeme

Články odjinud