Američanka zapomněla dvouměsíční dceru na kapotě, sedla do auta a odjela domů

Američanka zapomněla dvouměsíční dceru na kapotě, sedla do auta a odjela domů

Jednadvacetiletá Catalina Clouser z Arizony může letos soutěžit o titul nejhorší matky světa. Nezodpovědná žena vykouřila jointa marihuany u své kamarádky, sedla do auta a odjela domů. Na návštěvu přijela s dvouměsíční dcerou, že není s ní v autě, si uvědomila až před vlastním domem. A co hůř. Teprve v tu chvíli jí došlo, že ji naposledy odkládala na kapotu svého vozu.

Když se rychle vrátila k domu své kamarádky, aby dceru našla, už na ni čekali muži zákona s želízky a odvezli ji přímo na stanici a uvrhli do vazby.

Dívenku před odjezdem domů nezodpovědná matka položila na střechu auta. Vykouřila marihuanu, nasedla do vozu a odjela. Teprve po dvaceti kilometrech si uvědomila, že nemá kojence na zadní sedačce v autě.

Dvouměsíční dítě objevili chodci uprostřed vozovky připoutané v autosedačce. Plakalo, ale jen kvůli stresu, naštěstí vyvázlo zcela bez zranění, ačkoli muselo s kapoty slétnout v docela velké rychlosti a z nemalé výšky.

Soudkyně ženu neposlala do vězení, ale nařídila jí šestnáctiměsíční podmínečné léčení s dohledem sociálních pracovníků.

„Chtěla bych soudu říct, že si plně uvědomuji, že to, co jsem provedla, bylo příšerné,“ svěřila Clouserová soudkyni Cynthii Baileyové u arizonského soudu v okrese Maricopa.

Doporučujeme

Články odjinud