Americký výrobce potravin uvedl na trh holicí krém s vůní slaniny

Americký výrobce potravin uvedl na trh holicí krém s vůní slaniny

Majitelé potravinářské společnosti J&D’s Foods dobře vědí, jak si vytvořit závislost na svých produktech. Výrobky denní potřeby, které se konzumovat nedají, ale používají stále. Proto producent ochucovadel a pochutin s vůní slaniny vyrobil holící krém s vůní uzeného vepřového tuku.

Jméno americké společnosti J&D’s Foods vyrábějící slaninová ochucovadla jídel, slaninovou majonézu či slaninový popkorn vyvolává ve zdravotnících a expertech na výživu paniku. Jejich produkty vždy obsahují jedno – aroma slaniny. Výživově a složením chemických látek se ale jedná o potraviny, které by člověk neměl konzumovat raději vůbec. Jenže Američané po slanině doslova šílí a většina na své zdraví nedbá.

„Budete vonět a cítit se jako šampion,“ lákají v reklamě majitelé společnosti J&D‘s Foods. Justin Esch a Dave Lefkow prý vyrobili jen dva a půl tisíce balení pro nejvěrnější klienty. Jedna krabička Bacon Shaving Cream vyjde na 14,95 dolaru – asi 465 korun.

„To je něco, co milovníci slaniny opravdu ocení a budou chtít používat. Budete vonět dobře, cítit se dobře a budete také dobře chutnat,“ věří Dave Lefkow.

Doporučujeme

Články odjinud