Amerika šílí nad zvětšeným poprsím i pozadím modelky "Coco" Austin

Amerika šílí nad zvětšeným poprsím i pozadím modelky "Coco" Austin

Zvětšené poprsí i pozadí. To jsou přednosti americké modelky Nicole "Coco" Austin (17. března oslavila 33. narozeniny). To prvé ukazuje na sociální síti Twitter vždy v úterý. To druhé pak každý čtvrtek.

Její silikonová ňadra a "vylepšená" zadnice jsou k vidění pokaždé v jiné pozici a z jiného úhlu. A návštěvníci modelčina twitterového profilu klikají a klikají o sto šest…

Jen 157 centimetrů vysoká rodačka z kalifornského města Palos Verdes, manželka rapera Ice-T, by po několikaměsíčním sledování měla dostat cenu za vrchol nevkusu v americkém šoubyznysu, píše slovenský server tv.noviny.sk.

A lidé se o ni i o její vnady skutečně zajímají! "Jinak by nevznikla ani její oficiální stránka. A Nicole i jejímu manželovi se dokonce podařilo zaujmout i televizní stanici E!, kde dnes mají vlastní reality show," podotýká zmíněný server.

Austinová žije v New Yorku. Jak sama říká: "Mám ráda dobré jídlo, tanec, filmy a své dva psy."

Přezdívku "Coco" jí dal její mladší bratr, když měla Nicole devět let. Nedokázal totiž dobře vyslovit její jméno, a proto na ni volal Cole Cole, nebo Co Co… To už Nicole tři roky tančila na jazzové melodie, zkoušela balet a stepovala.

S modelingem začala ve čtrnácti. O čtyři roky později se stala vítězkou soutěže ve fitness. V roce 1997 získala titul Miss Ujena a vzápětí začaly doslova pršet nabídky na fotografování. Včetně té od světoznámého pánského magazínu Playboy.

Dva roky po prvenství v soutěži Miss Ujena se "Coco" vdala za Mika Williamse. Manželství vydrželo čtyři roky. Nyní je již sedm let vdaná za rapera Ice-T.

Foto: Profimedia.cz

ČTĚTE TAKÉ:
Nová Carrie, předčí kopie originál?

ČTĚTE TAKÉ:
Nesmrtelnost rudých rtů! Inspirujte se u slavných celebrit

Doporučujeme

Články odjinud