ANDREA (29): Podaří se mi vybojovat chlapa svého života?

32 komentářů

Anonymizovaný
10. ledna • 9:18

Vypadá to, že se nerozvádí dobrovolně, ale že manželka už toho měla dost. No a určitě to byla jiná hlupačka, kvůli které mu krachlo manželství, takže bych si nedělala iluze, že myslí zrovna na mně, když příčinou rozvodu mohly být jiné milenky. Nevidím tedy důvod, proč by ho měla obtěžovat svými naivními představami o snad i manželství, když ten Casanova bude rád, že bude svobodný a může to ted střídat veřejně bez strachu o rozpad manželství... vnucovat se bývalému milenci, no nevím.... :hm

Rambíša
4. ledna • 17:32

Myslím si,že pan šéf si akorát s Andreou užil,asi nebyla jediná. S odstupem několika let snad ona poznala,že to byl jen románek,a neměla by se stébla chytat,když ani neví co se s tím jejím bývalým milcem vlastně děje. Zdá se mi zřejmé,že šéfík myslí více na vlastní blaho,než na rodinu,jinak by nemohl mít bokovky. Připadá mi jako nevhodný pro nějaké další manželství,tak by to měla vidět i Andrea,že i kdyby k němu našla cestu,tak on si zase klidně může najít další "mladou" na hezké chvíle. No a co pak s tím???

farah.farah
4. ledna • 12:01

Jinak ještě k příběhu mne napadla jedna věc.................upnutí se na představu, či chození s ženáčem a to jak potom vlastně všechny odmítala.........všechno to jsou znaky typické pro někoho kdo má v podvědomí nastaveno že hledná "nedosažitelného" chlapa...........často to vzniká v děctví když holka necítila lásku svého otce a ať dělala co dělala nepodařilo se jí s ním mít dobrá vztah..přenáší si to pak do dospělosti a podvědomě si vyhledává chlapy se kterými se vlastně cítí stejně tak že normální chlap co by s ní měl vztah se vším všudy jí nezapadá do té podvědomé představy jak má vztah vypadat a aniž by si to uvědomovala tak patologicky vyhledává takové vztahy ve kterých si nikdy nebude připadat plně milovaná - proto jsou právě ideální ženáči a role milenky nebo různá platonická zamilování která ani nezkusí zrealizovat a pod.........samozřejmě nejsem psychoog a nemůžu tvrdit 100% že tohle je případ této paní ale popsaný přístup a především udržování jakéhosi pocitu že on je ten pravý (i přes fakt že on jí nikdy nic takového ani nenaznačil) na to hodně ukazuje. Pokud to tak je tak má paní na problém zaděláno, protože je velká pravděpodobnost že i případný další adept bude obdobný typ.

helza
4. ledna • 14:41

@farah.farah: Máš pravdu. A vlastně popisuješ, byť z jiného úhlu to, co níže tvrdímm ohledně jednoho možného důsledku Andreina střetu s realitou. Totiž, že v případě zjištění, že její idol je opravdu a reálně k mání, ztratila by o něj zájem. A ani by nevěděla proč. Prostě obě alternativy, jak jistá nedostupnost, tak případná dostupnost ji přinesou úlevu.
Ale nechci-li skutečně spekulovat, pak je možné i to, že se dají konečně do hromady a budou šťastni až do smrti. :-))

Mata69
3. ledna • 16:42

Proboha vždyť on jí měl jen jako zpestření na služebky, doufala v cosi víc jen ona. A když tedy prozřela, že to nikam nevede, odešla z firmy a začala žít, zdá se, normálně. Tak fakt nevidím důvod proč by teď za ním měla honem běžet, vůbec neví co je na povidačce o jeho rozvodu pravda. No, ale jestli nutně potřebuje ten střet s realitou, tak ať za ním jde, třeba jí to pak dojde.

Anonymizovaný
3. ledna • 16:11

Proč by ho proboha měla kontaktovat? Pokud se Marek rozváděl kvůli ní (krajně nepravděpodobné), tak se jí ozve sám. Pokud se rozváděl z jakéhokoliv jiného důvodu, ji to vůbec nemusí zajímat, protože z toho pro ni stejně nic nekouká.

Anonymizovaný
3. ledna • 15:11

Souhlasím s navrhovaným střetem s realitou. Slečna Andrea si to vše představuje jak malá holčička pohádku. Pán jistě nečekal. Jestli ji v době po výpovědi chvíli uháněl, přisuzoval bych to pouhé ješitnosti. Slečna Andrea nejspíš zjistí, že byla jen x-tá milenka a již je dávno zapomenuta a nahrazena. Trochu si pobrečí, jak je blbá, a bude mít klid, než aby zbytek života dál snila. Možná i zjistí, že firmu vysoudila či vysoudí manželka. To bych řekl, že po takové informaci se odmiluje hodně rychle.

Anonymizovaný
3. ledna • 14:57

Mno. Taky jsem se právě setkala s realitou. Někdo mi tu bystře zrušil přihlášení. OK, pochopila jsem. :/ To ušetřím času, jéje. Tak se tu mějte pěkně, děvčata. :oops:

helza
3. ledna • 17:21

@Anonymizovaný: Krom toho, kdyby ses nemohla přihlásit, nemohla bys odeslat ten příspěvek pod svým nickem. To byl pohý momentální šum v síti :-)

Anonymizovaný
4. ledna • 9:27

@helza: Teď píšu jako "helza". Nepřihlášená. Liší se to jen tím, že nemám tu ikonku. ]:-D Ale kdo si toho všimne? Promiň, skutečná helzo, toto je jen jako ukázka, víckrát ti nick loupit nebudu. Elynor.

helza
4. ledna • 14:43

@Anonymizovaný: Klidně můžeš loupit, jsem oloupitelná a v pohodě. :-D :-D :-D

Anonymizovaný
4. ledna • 9:22

@helza: Komentáře pod články je možné psát i jako nepřihlášená, a to pod jakýmkoli nickem. Kdybych napsala , že jsem Juarez Suarez Ferdinando, bude to pod tímto nickem. Nebo bych mohla psát pod "helza" :-) A nejde o šum v síti, zkoušela jsem to opakovaně, v různých prohlížečích, a stále mám "nesprávné jméno, nesprávné heslo". Inu, to je život. :hm

helza
4. ledna • 14:29

@Anonymizovaný: Jak píše Mata, stává se to a nejenom tobě. Někdy to vyřeší Evelyn, mnohdy se musí holky i znovu zaregistrovat pod jiným nickem, protože ten jejich se hlásí jako obsazený. Viz Viara, kdysi Vifina a předtím - to už jsem zapoměla. Ta má na Dámě z tohoto důvodu už třetí registraci a třetí nick. A jen díky tomu, že spravuji její diskuse, které má uzavřené, tak se do nich, ale až poté, co její nové přezdívce povolím přístup, dostane. Počítač je zkrátka plechová hlava a někdy tropí hlouposti. Určitě v tom není žádný záměr.

Mata69
4. ledna • 10:49

@Anonymizovaný: Asi se to občas stane, že nejde nekomu se prihlasit, vim, ze to občas evelyn řeší. Můžeš ji napsat, nebo ji klidně písnu, určitě to nevidím tak, že by tě někdo cíleně vysoupl z Dámy. Mě se včera nedařilo sem nějakou dobu vůbec dostat, hlásilo mi to "nemůžu se připojit k databázi".

helza
3. ledna • 17:17

@Anonymizovaný: Jak zrušil přihlášení? To nechápu. Napiš Evelyn, asi došlo k nějaké chybě. To se na Dámě občas stává.

helza
3. ledna • 14:19

setkat se s realitou, setkat mi někam zabloudilo :-D :-D :-D

Elynor
3. ledna • 13:57

… a v neposlední řadě je tu otázka, kolik z toho, co drbna u svařáku nahlásila, je skutečnost, a kolik její básnická licence. ]:-D

farah.farah
3. ledna • 13:16

Tak ta smršť otázek na konci je poněkud pubertální. :D Pokud by šlo o skutečnou paní tak bych jí řekla to že k začátku jakéhokoliv vztahu je dobré přistupovat jako k tenisu v tom smyslu že se můžete zeptat jestli si s váma někdo chce zahrát a když řekne že ne, tak to není žádná tragédie a hledá se prostě jiný spoluhráč.............paní strašně moc řeší, coby kdyby, ale ve skutečnosti je to jen o tom, že se bojí odmítnutí. Můj názor je ten, že je velice pravděpodobné, že pokud se takový typ rozvádí tak už někoho má (pokud tedy popud k rozvodu nedala manželka), a na ní zjevně už dávno nečeká. Samozřejmě to může být i tak, že on by si i dal říct, ale respektuje to, že ona ho opakovaně zazdívala a nekomunikovala s ním.......realitu nezjistí jinak, než že ho bude kontaktovat a pak se uvidí..............co nejhoršího se jí asi tak může stát? I kdyby jí nějak neurvale odmítl, tak o co jde, bude mít jasno a už ho nikdy nemusí vidět tak že žádná životní katastrofa. Vzhledem k tomu, že i po letech to s ní mlátí ze strany na stranu je pro ní dle mého názoru střet s realitou celkem nutný jinak se další dva roky bude utápět v iluzích jaké by to mohlo být kdybych ho byla bývala kontaktovala. což si myslím obecně že z její strany nejde ani tak o lásku k chlapovi jako o zamilovanost do obrazu který je jen v její hlavě.........ten chlap o ní nikdy neprojevil dostatečný zájem nikdy jí v podstatě nedal najevo že je pro něj důležitá jinak než jen občasná milenka na služebních cestách a ona si přesto vybájila zářnou budoucnost po jeho boku............přitom jestli je jí okolo 30 má tak akorát čas na to mít děti ale není vůbec jisté že o 15 let starší chlap co mu konečně děti odrostly bude mít ještě chuť na to zakládat novu rodinu. (mám kamaráda je mu přes 50 a má relativně malé děti s novou ženou všechny měl až po 45 a sám říká že je to na nj už docela náročný že na ty děti už nemá energii jako míval před 20 roky na dceru co měl s první manželkou )

helza
3. ledna • 14:17

@farah.farah: Napsala jsi to přesně, já jsem to neuměla tak sformulovat. Nebát se odmítnutí, vykašlat se na hrdost, se s realitou a uvidí.

lebahu
3. ledna • 13:43

@farah.farah: Taky si myslím, že potřebuje střet s realitou, za ty dva roky může být její idol už vcelku opelichaný páprda (rozvod nikomu nepřidá), může mít dávno jinou a jí docvakne, jaký je to kretén a odmiluje se natotata.

lebahu
3. ledna • 12:53

Trapné, netrapné... pokud to má takhle, že je z něho hotová i po takové době (nechápu), tak by se do smrti mučila představou, že měla šanci a nevyužila ji. Takže bych se ho pokusila kontaktovat (jak to vymyslí už je na ní, jestli na to půjde přímo SMS, telefon, mail a pozve ho na kafe a nebo jestli ho "náhodou potká") Aspoň bude vědět na čem je a nebude si do smrti malovat vzdušný zámky. Předpokládám, že se milej Marek rozvádí kvůli nějaké ještě o 5-10 let mladší pipině, která měla jenom ostřejší lokty a k rozvodu ho dotlačila a na tuhle si už ani nevzpomene.

helza
3. ledna • 13:27

@lebahu: Tak nějak. Člověk může své city uzamknout hrdostí a sebeúctou a pak jenom bořit a bojovat, nebo se vykašlat na to, co si o něm kdo myslí a když po něčem touží, tak za tím jít a budovat. I já si myslím, že vědět na čem je Andree pomůže ať tak, či tak. Buď si přestane malovat vzdušné zámky, nebo naopak zjistí, že "husa je na talíři", ale ona už po ní vlastně netouží.

Elynor
3. ledna • 13:51

@helza: No jo, ale to byla ona, kdo se předtím s tím pánem rozešel. Celkem rozumně pochopila, že z toho vztahu s šéfem nic nekouká, dala výpověď, a začala žít svůj život. Což se jí zřejmě celkem úspěšně dařilo, a kdyby nepotkala drbnu kolegyni, tak by nic nevěděla, a byla by v pohodě. Myslící osoba tohle nezahodí jen proto, že je tady jakási vzdálená možnost, že by se třeba dal pán ukecat. Ostatně to by byl hloupej, roky čekal, až děti odrostou, vydržel v manželství, které asi nebylo nijak úžasné, splnil si svoje povinnosti, teď má hotovo, může být svobodný a užívat si všeho, na co dosud neměl čas, prostředky atd. - a strčil by znova hlavu do chomoutu? S ženou o tolik mladší, které tikají biologické hodiny? On je rozdíl pošpásovat na služební cestě a vzít na sebe nový závazek na zbytek života. Což by bylo dobré, kdyby si ta slečna uvědomila. Není toho mnoho, co by mohla získat. Pravda, zeptat se ho může. Ale chce to dost hroší kůži, po dvou letech se mu takhle vnutit.

helza
3. ledna • 14:35

@Elynor: Jak to Marek cítí neví, neví ani, zda je skutečně rozvedený a pokud je, pak proč. Všechno ostatní jsou pouhé spekulace. A ono myslet a nevědět vůbec nic je totéž. Kdyby jí byl dávno ukradený, pak by pro ni ten, jak říkáš možná drb, vůbec nic neznamenal. Pokud nad ním přemýšlí co dál, pak potřebuje zjistit jaká je skutečnost. Je to jako když někomu dáváš přivonět k jeho oblíbenému jídlu. Pokud mu s ním budeš mávat před nosem, bude na něj mít velikou chuť a to mnohem větší, než když mu ho doopravdy dáš, nebo když ho odneseš. Dobře to napsala farah.farah

helza
3. ledna • 10:53

Marek je rozvedený, proč, to nevíme. A Andrea je už taky volná, už dokáže žít bez něj. Je tedy jenom na ni, pro co se rozhodne. Napsat mu prostě a bez jakýchkoliv spekulací, že se dozvěděla o jeho rozvodu, případně se jej zeptat jak se cítí, ale může. Může mu napsat i o sobě, jak se momentálně cítí ona. Za to nic nedá. Pokud se jí ozve a ona zjistí, že "je k mání", pomůže ji to vyčistit si hlavu a rozpoznat, nakolik ji na něm ještě záleží a promyslet si, jestli to s ním ještě chce zkusit.

Elynor
3. ledna • 10:52

Ovšemže by bylo trapné se mu připomínat. Taky proč? Důvod, proč se pán rozvádí může být úplně jiný a vůbec s touto slečnou nesouviset. Ani to nemusí být jiná žena. Třeba má naopak jeho manželka milence. Nebo se tak prostě dohodli, děti už mají velké, a společný život už jim nic nedává. Třeba chce pán odletět do Thajska a poznávat svět. Nebo cokoli jiného. ]:-D Proč by se měl starat o slečnu, která mu před dvěma roky dala kopačky? Jak ji vůbec napadlo, že by se teď dal ulovit, copak je málo mužů na světě? Ona nemá žádnou sebeúctu, že by se mu teď honem běžela nabízet?

Anonymizovaný
3. ledna • 10:06

Kdyby o ni stál, dávno by ji vyhledal. A vůbec, proč ji přímo nenapsal, že se rozvádí a že by jejich vztah rád obnovil. To je už passé. Nebrat, ani kdyby přišel s kytkou růží.

Anonymizovaný
3. ledna • 8:45

Po dvou letech bez kontaktu? Má dávno jinou a kdoví kolikátou po této slečně. Uzavřít to a jít dál.

Anonymizovaný
3. ledna • 8:38

To je jak z béčkového am. filmu , to už nejsou jiní muži ?

Anonymizovaný
3. ledna • 8:23

No, evidentně ona mu za ten rozvod nestála, ale nějaká jiná zřejmě ano. Kdyby se rozváděl kvůli ní, tak by jí to řekl už dávno... Taky možná rozvod chce žena, nicméně to nic nemění na tom že on ten vztah rozhodně nebral na stejnou váhu jako ona

Anonymizovaný
3. ledna • 7:52

Čekat, čekat, čekat. Nic neuspěchat. Mít způsob, jak trávit čas, to myslím koníčka, co mě baví, mít zázemí v rodině a nějakých kamarádkách, zdokonalovat se v nové práci, to znamená čekat smysluplně, ne zavřená doma s mobilem u ucha. Někdy je lépe nechat věcem průběh a nezasahovat do nich násilně. Když ho necháte, aby se sám ozval, je to Vaše malé vítězství. Jen připomínám, až Vám bude 50, jemu bude 65. Myslete na to.....

helza
3. ledna • 10:36

@Anonymizovaný: Úplně nesouhlasím. Pokud se Andree Marek opakovaně ozýval a ona jej ignorovala, je téměř jisté, že už ji nebude obtěžovat. Protože tak její odmítání bral. Teď je řada na ni.

Doporučujeme

Články odjinud