Andrea Kalivodová nechce být svobodnou matkou

Andrea Kalivodová nechce být svobodnou matkou

Operní zpěvačka Andrea Kalivodová (29) si nemůže stěžovat na nezájem ze strany ctitelů. Její partner, herec, scénárista a režisér Ondřej Kepka (37), prý na ní ale moc nežárlí a je velmi tolerantní. Ona sama říká, že žárlivost je sice hloupost, ale patří k lásce. Své fanoušky si pro jistotu zpěvačka, o které se říká, že jako Carmen je na scéně nepřekonatelně sexy, drží od těla.

Není náhoda, že se nedávno fotky půvabné zpěvačky objevily i v časopise Playboy. "Reakce byly velmi pozitivní," říká Andrea. "Se žádnou negativní kritikou jsem se nesetkala."

Také vysvětlila, že pózování pro tento prestižní pánský časopis nebylo vlastně vůbec plánované.

"Já jsem dělala velmi hezké fotky s fotografem Jakubem Ludvíkem a Playboy čtyři z nich pak použil v části "People - 20 otázek". Chtěli jsme přiblížit operu normálním, neafektovaným a rozhodně ne složitým způsobem," dodává.

Andrea Kalivodová si uvědomuje, že biologické hodiny tikají, i když si myslí, že má ještě trochu času. Není tajemstvím, že její partner by se rád oženil, protože už je ve věku, kdy se muži považují za staré mládence.

Andrea Kalivodová, Karel Gott a Štefan Margita

"Já nejsem svatební typ," řekla Andrea mnohokrát. Ještě by prý chtěla nějakou dobu zpívat, ale bezdětná také nechce zůstat. A protože svobodnou matkou nechce být ani omylem, i proto, že Ondřej je skutečně její velká láska, vše nasvědčuje tomu, že svatební zvony se přece jen brzy rozeznějí.

Doporučujeme

Články odjinud