Andrea Kerestešová: Českým mužům se líbí, že jsem Slovenka. Připadá jim to exotické | Zdroj: Profimedia.cz

Zdroj: Profimedia.cz

Andrea Kerestešová: Českým mužům se líbí, že jsem Slovenka. Připadá jim to exotické

Oblíbená slovenská herečka Andrea Kerestešová se v Čechách úspěšně zabydlela i zapracovala. A protože Česko a Čechy miluje vystoupí i v nedělní zábavné show Máme rádi Česko...

Ale začátky v naší vlasti nebyly pro Andreu jednoduché. Když v roce 2006 přijela do Prahy zkusit štěstí, byla na všechno sama. Pronajala si malý byt na Žižkově, kde sotva zaplatila nájem a měla jen pár známých, které znala z natáčení reklam. To se ale postupně změnilo a dnes se Kerestešová cítí v Praze skoro jako doma a nehodlá na tom nic měnit. "Zatím to vypadá, že tady zůstanu," svěřila se na natáčení čerstvě zamilovaná herečka.

Její partner Mikoláš Růžička je Čech, což si Andrea vždycky přála. "Vždycky jsem chtěla Čecha. Akorát když na mě nějaký muž promluvil slovensky, zjihla jsem. A cítila, že mám k němu svým temperamentem trošku blíž. S Mikolášem jsme, aspoň co se temperamentu týká, úplně jiní, a přesto to funguje," svěřila se Andrea.

Rozdíl mezi českými a slovenskými muži je podle ní veliký. Čeští muži hodně mluví a umí všechno okecat: ty máš krásné oči, líbí se mi tvoje duše. Slováci jsou naopak podle Andrey víc přímočařejší, nesnaží se tolik mazat ženám med kolem pusy.

Klepněte pro větší obrázek

"Ale nechci paušalizovat. Všechno závisí na jednotlivcích. Co ovšem říct mužů: českým mužům se líbí, že jsem Slovenka. Připadá jim to z nějakého důvodu exotické," dodala herečka, kterou uvidíte v týmu Lou Fanánka Hagena společně s Františkem Ringo Čechem a Monikou Žídkovou.

A bez čeho českého se Andrea rozhodně neobejde a neobešla by na pustém ostrově? "Rozhodně bez sirek, to je jeden z nejlepších českých vynálezů," dodala.

Foto: Profimedia a archiv TV Prima.

Doporučujeme

Články odjinud