Andrea Kerestešová: Nevěru je třeba zatloukat a zatloukat!

Andrea Kerestešová: Nevěru je třeba zatloukat a zatloukat!

Slovenská herečka Andrea Kerestešová (26), ze které se díky televiznímu seriálu Vyprávěj stala hvězda, v jeho další třetí řadě prožije manželskou nevěru.

Její herecký partner Roman Vojtek (37) jí bude zahýbat. A ještě se k tomu přizná!

"V reálném životě je všechno trochu složitější. Ale myslím si, že nejlepší je vůbec se o nevěře nedozvědět," tvrdí Andrea Kerestešová, která s ní má zkušenosti i ve svém osobním životě. A také kvůli ní je zatím tahle absolventka trnavské pedagogické fakulty a tudíž kvalifikovaná kantorka bez partnera.

"Nejlepší je, jak říkal doktor Plzák, zatloukat, zatloukat," došla ke stejnému názoru krásná Andrea, která v seriálu Vyprávěj společně se svým okolím zvolna stárne.

"Stárnutí v seriálu je pro mne něco jako cestování v čase. Byla jsem nucena před kamerami zestárnout o deset, pak o patnáct let. Hledám prostředky, jak to vyjádřit. Vrásky mi nepřimalovávají, jen se musím korigovat v pohybu a ve výrazu, hledat přibývající věk především v psychice," svěřila se Kerestešová, která teď natáčí další díly úspěšného televizního seriálu.

Síly k další náročné herecké práci sbírala na dovolené. A ta stála za to: Andrea procestovala s kamarádkou Řecko a Thajsko.


POJĎTE NAKUPOVAT DO BUTIKU NA DÁMA.CZ!



KAŽDÝ DEN NOVÉ SLEVY NA JEDNOM MÍSTĚ!

ČTĚTE TAKÉ: Agáta Hanychová: Jak si užívá mateřství?

Doporučujeme

Články odjinud