ANETA (30): Je mi 30 a pořád jsem panna. Co s tím?

SandraN
6. června • 23:20

No dámy, to jsou výrazy, co když je to skutečný dotaz od skutečné holky, ta až si přečte některé reakce, bude snad i litovat, že sem vůbec psala.
Proč by nemohlo být možné, že někomu ten život tak ufrnkl, že se prostě ještě s někým nestihl dát dohromady...? Klidně to může být realita. Jsou i lidi, co to nejhezčí v sexu zažijí až po rozchodu s dlouholetým partnerem. Potkáváš je za manželství, nasupené, otrávené, a pak za čas jen září s někým jiným. Někomu to nevyjde napoprvé a někdo se bojí to i zkusit, aby si nezadal, aby nebyl zklamaný, někdo si není jist, zda ten druhý za to stojí. Jsou holky, co dovedou skočit i do víc postelí najednou a jsou váhavky. Každá třída má svoje třídní krasavice, některé jsou terčem zájmu, jiné tím kluky odrazují, poněvadž si řeknou, na tu já stejně nemám. Znám holku, co je fakt ošklivá. Má velice pohledného muže, baví ji její práce, kterou umí, mají pěkný barák a sportovní aktivity, které mnozí krásní lidé kolikrát ani nepěstují. No, každý jsme nějaký. A zda je holka třídní kráska nebo ošklivka, to snad každá ví. Tak jí to nebudeme závidět, ne? Ani to, že není ulítaná kolem dětí jako my. Její věc, že dlouho vybírala, možná nemá zmeškáno, možná její škoda, že si nic neužila. Kdo ví. Jaká slova bych skutečně v jejím případě nepoužila? Asi tato: VÍŠ JÁ CELÝ ŽIVOT ČEKALA NA NĚKOHO JAKO JSI TY. JÁ MÁM SVOJE ZÁSADY OD MLÁDÍ, U MĚ HNED TAK NĚKDO NEPROJDE SÍTEM. KDYŽ UŽ TO S NĚKÝM ZKUSÍM, PAK SI MUSÍM BÝT SKUTEČNĚ JISTÁ, ŽE TO JE TEN PRAVÝ. Prostě nic teatrálního, kdybych byla v její situaci, brala bych to tak, že je celkem jedno, kolik jí je,. vzala bych to tak nějak přirozeně, že s někým strávím noc, udělala bych si ten den s ním předtím hezký a oboustranně se mírně přiopila. Nic nepředstírat, zbytečně to nerozebírat, uvidí sama. Nezpovídat se mu, nelitovat se, nedělat ze sebe něco jiného, než jsem. Pokud o tom začne on sám, pak podle situace. Něco si snad o tom přečetla, ne? Nakonec třeba bude ten kluk i rád. Jednou to je poprvé, neměla bych zbytečně velká očekávání, je možné, že se rozejdou kvůli něčemu úplně jinému, každopádně je fajn, že potkala prima člověka, co jí je s ním hezky, takže i kdyby to skončilo, ten zážitek za to jistě bude stát. A konečně, třeba by se mohla poradit se svým gynekologem a ten dotyčný by nemusel nakonec ani nic vědět....Ten problém ale nevidím tam, že ona je panna, ale tam, že to až příliš řeší. Znám člověka, co se naučil plavat až k stáru, celý život se bál vody, cítil se trapně na koupališti, až pak si řekl, no a co, jsem snad horší, než ostatní a šel do toho a HLAVNĚ NA TOM, CO SI MYSLÍ OSTATNÍ, MU ANI ZA MÁK NESEŠLO. To je v hlavě, ne tam dole....

Pravidla diskuzí na webu Dáma.cz

Zasláním příspěvku do diskuze souhlasíte s těmito pravidly:

  • Podmínky užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Příspěvky se musí týkat tématu článku.
  • Příspěvky nesmí obsahovat vulgární výrazy a slovní útoky na jiné osoby, včetně ostatních účastníků diskuzí a autorů článků. Příspěvky nesmí poškozovat web Dama.cz ani ostatní projekty provozovatele.
  • Je zakázáno vkládat do příspěvků odkazy na stránky nabízející multimediální či programový obsah porušující autorská a jiná práva.
  • Příspěvky nelze využívat k propagaci.
  • Příspěvky, které porušují pravidla diskuzí, budou odstraněny. Případně budou upraveny tak, aby neporušovaly pravidla diskuzí. V textu bude následně uvedeno, že příspěvky byly ze strany redakce upraveny.
  • Právo moderovat diskuze mají pouze vybraní zástupci provozovatele. Základní kontrola každého příspěvku probíhá ještě před jeho zveřejněním.
  • Dáma.cz je soukromý web a provozovatel má při řešení sporů, které se týkají příspěvků v diskuzích, vždy konečné slovo.

Doporučujeme

Články odjinud