ANETA (41): Manžel mě nečekaně zradil, skončila jsem u psychologa

14 komentářů

Rambíša
5. září • 11:00

Nějak se mi nezdá,že by 18 letá dívčina byla tak vedle z pána-čtyřicátníka,zedníka....Aneta by se asi nudila všude,zřejmě nemá žádné koníčky,zájmy,nic. Kdyby ji bavilo dělat si např. krásnou zahradu,tak by nemusela jít k rodičům. Příběh je nějak nedokonalý,já osobně v životě nepotřebovala jít k psychologovi,ani brát nějaké prášky, v dnešní době je to asi rutina ?!

farah.farah
3. září • 16:41

no mne připadá zvláštní že hned rok po svatbě měli ponorku.......pokudcspolu chidili 6 let přes svatbou to spolu celou tu dobu nežili.protože pokud ano a ve měst jim to fungovalo tak nevidím moc důvod proč by fakt že bydlí na vesnici měl nejednou záhadně zapříčinit zhoršení vztahu.
Pokud si už po roce nerozuměli a nedokázali vydržet vedle sebe tak tam byl daleko vážnější problém a tak nějak hádám že tžam byl už hodně ldouho a spíš si naivně mysleli že svatba to změní což se kupodivu nestalo.Když je člověk ve vztahu dlouhodobně nespokojený holt si dost často někoho najde....z toho co pán popisoval, jak je ona 18 zcela ztracená a jak ho moc potřebuje tohle byl asi ten pocit co mu chyběl u ženy s ní si zjevně moc potřebný nepřipadal a holt mladá koc mu tuto potřebu naplnila.Asi tak koho si vzala s tím se taky rozvedla, to že to nefungovalo nebyla jistě jen vina nevěrného manžela ale chyvba byla někde i uní buď v tom jak se k němu chovala a něbo už v samotném výběru partnera. M ůže být ráda že spolu neměli děti.Být šťastná z toho že jí doktor jako řešení předepíše návyková antidepresiva, která nic neléčí jen tlumí symptomy.......no jo no co na tov říct. musí to bejt kádr ten psycholog že jí je někde pod pultíkem sehnal, když je predepsat nemůže....

Anonymizovaný
2. září • 16:26

No, ne že bych si myslela, že jsou tyto příběhy reálné. Ale s tím časovým nesouladem bych to neviděla tak zle. Píše se tam, že mají za sebou 7 let vztahu a krátce po svatbě se přestěhovali do domečku a v zimě měli ponorku. To se dá vysvětlit tak, že spolu dlouho chodili, vzali se třeba až po 6 letech vztahu... Abychom tedy byli spravedliví k té paní, co si ty příběhy cucá z prstu :-D

Anonymizovaný
2. září • 9:12

Tak psycholog, který není "na pokladnu" skutečně bere hned. Ale nepředepisuje prášky, to může psychiatr - takže zase v článku jasné nemožnosti (když nenapíšu nesmysly). Jinak také nechápu časovou linku, a návrat k rodičům v tomto věku už vůbec ne. Kdyby domeček prodali, peníze rozdělili, tak by snad na dost let na nájem měla. Pokud to byl za život její první vztah - a tedy první rozchod - asi může reagovat takto přehnaně, ale spíš to vidím na duševní poruchu. Přece to není ve 40ti konec světa. Ale blbý to je, to zas jo.

Mata69
2. září • 9:16

@Anonymizovaný: Ano, to je pravda, psycholog žádné léky nepředepíše. Nějak se tam vůbec nezmiňuje co s domečkem, proč tam nezůstala, nebo jak to vyřešili. Ale jak už jsem psala níže - realizovala si ona svůj sen, žít v domečku na vsi a jen tak mimochodem se v průběhu vyprávění zmíní, že manžel to tak vlastně nechtěl. Tam byl počátek neshod (a nudy nebo jak to nazývá).

Elynor
1. září • 22:06

Zas takový podivný příběh. Krátce po svatbě se přestěhovali do domku na vesnici. Ovšem hned první zimu se rozhádali, ale to už byli spolu sedmý rok - 7 let je "krátce po svatbě"? To mám teda jiná měřítka. Další věc - to, že se člověk dočte na internetu, že sedmý rok nastává krize ve vztahu, to není žádná omluva. Neznamená to, že mám nárok být protivná megera a obden se hádat, ani v zimě ne. Na mě to působí tak, že Aneta je z těch žen, které požadují, aby se jim partner věnoval. Napřed ho uvrtala do domku na vsi, kde nepochybně musel makat jak barevnej, a pak se jí začalo zdát, že si jí málo všímá a začala ho prudit. Velmi pochybuji, že on se nudil, když musel opravovat starý dům. U toho je dost práce i v zimě. Přeskočím ten rozchod, to bylo celkem jasné, že to tak dopadne, a ptám se - manžel odešel a ten dům jí nechal? Jen tak, beze všeho, žádné vypořádání majetku? A ona se tam logicky sama nudila ještě víc, tak šla zpátky k rodičům, cca ve 40 letech. No ti museli mít radost. A ten dům je tedy teď prázdný? Poslední věc - jasně, hned první psycholog měl pochopení. Jen co tam přišla, tak hned byl svět veselejší - až na to, že už dost dlouho se pomalu nedá k žádnému psychologovi dostat, pokud jsou vůbec ochotni přijmout nového pacienta, trvá to měsíce, než na něj přijde řada. Nelze se sebrat a jít plakat k psychologovi, kdykoli to člověka napadne. Shrnuto - celé je to značně nevěrohodné. Ale kdyby to náhodou byla pravda, tak se tomu chlapovi vůbec nedivím, že z toho utekl.

Mata69
2. září • 9:14

@Elynor: Souhlasím, vidím to podobně - z vyprávění to vypadá, že se nudili hned první zimu, pak ale píše, že to bylo "kritických" 7 let po svatbě...dnes jí je 41...No nic, je to zmatený příběh. Když od toho odhlédnu, ta sama vlastně přesvědčila manžela k životu na vsi a koupi domečku, snila si ona sama o idylickém životě na venkově - no a pak se diví, že manžel vezme kramle.

Anonymizovaný
1. září • 20:20

Eliška: psala jsem, že s dětmi se člověk nenudí (ani v zimě). A i kdyby se náhodou někdo ve vztahu nudil nebo měl jiný marginální problém, tak zpravidla kvůli dětem takový vztah definitivně neopouští a zachová dětem kompletní rodinu. Teda slušný člověk.
V tomto manželství děti asi nebyly (nepíše se o nich ani slovo) a takových dvojic, které si navzájem vyhovují natolik, že spolu celý život zůstávají jen kvůli sobě, není mnoho.

Anonymizovaný
1. září • 19:09

Eliško,když jim nechceš ublížit,
jsou.Třeba že zrada bolí.

Anonymizovaný
1. září • 17:14

Děti nejsou lepidlo!

Anonymizovaný
1. září • 16:17

Kdyby měli děti, nemohli by se nudit ani v zimě :-)

Anonymizovaný
1. září • 16:11

Taky bych dal přednost mladé, krásné a zábavné holce.

Anonymizovaný
2. září • 10:54

@Anonymizovaný: Pane Karle,tak v tom případě si nikdy nežeňte.Protože vždy se vám v životě stanou chvíle,kdy byste nejraději dal přednost mladé zábavné dívce.A nač si dělat zbytečné problémy že?Pokud zůstanete svoboden,můžete bez problémů dávat celý život přednost mladým zábavným dívkám,až do smrti.
Pokud ony to taky tak budou cítit a budou to dívky které budou dávat přednost stárnoucím zábavným mužům. :-D :-D

Anonymizovaný
2. září • 10:55

@Anonymizovaný: oprava:se nikdy nežeňte.

Doporučujeme

Články odjinud