Aneta Langerová: "Neskrývám se, snažím se tvořit!"

Aneta Langerová: "Neskrývám se, snažím se tvořit!"

O zpěvačce Anetě Langerové (22) nebylo za poslední rok v hudebním průmyslu příliš slyšet. Jediný svůj výraznější projekt měla se zpěvákem Tomášem Klusem, se kterým nazpívala písničku Navěky. Letos to ale vše hodlá napravit novou deskou.

"Přiznávám, že v loňském roce o mě nebylo příliš slyšet. Letos to ale doufám bude jinak. Připravuji totiž novou desku, která by ještě letos měla vyjít," svěřila se Korzu zpěvačka.

Aneta nikdy nepůsobila příliš sebevědomě. Po rychlém a úspěšném startu v soutěži Česko hledá SuperStar byla jen otázka času, kdy přijde pád. Začátkem minulého roku zpěvačka silné tlaky neustála a rozhodla se na chvilku odejít do ústraní.

"Mám sice nějaké koncerty, ale spíše se teď držím v pozadí. Snažím se tvořit a připravovat novou desku," vysvětlila Langerová. O nové desce nechce zpěvačka ještě příliš prozrazovat, kdyby náhodou něco nevyšlo.

"Bude určitě zajímavá, víc ale zatím neprozradím. Teď jsem teprve oslovila několik hostů, především autorů písní, kteří by na desce měli účinkovat. Bude to zase trošku jiná kategorie lidí, než byla na předchozí desce, takže se budu těšit, co z toho vyjde," řekla Aneta potěšeně.

Doporučujeme

Články odjinud