Angelika přijela na ples za svojí velkou láskou

Angelika přijela na ples za svojí velkou láskou

Francouzská herečka Michele Mercierová (71), letos největší hvězda sobotního (6. 2.) Plesu v Opeře, se do Prahy nepřijela jen ukázat svým příznivcům. Vážila cestu do Prahy především za svojí velkou láskou.



Tou je… tanec! "Miluji tanec. Je to celý můj život. Dokonce jsem tanci už několikrát dala přednost i před jinými radovánkami," svěřila se Michele Korzu s tajemným úsměvem.

Herečka, proslavená především rolí Angeliky, na plese téměř protancovala střevíce. Nakonec se rozhodla tancovat bosá. Odpočinout si šla pouze tehdy, když doplňovala tekutiny, v tomto případě exkluzivní šampaňské.



Verešová kojila a pak tančila
Kromě Michéle předvedly své taneční umění i některé další krásky. Se svým manželem, právníkem Danielem Volopichem přišla s mírným zpožděním modelka Andrea Verešová. Ta ještě musela před plesem nakojit svého téměř ročního syna Daniela Tobiase.

"Vanessku jsme nechali s manželem u babičky, ale Daniel jel s námi do Prahy. V půlnoci ho musím jít nakojit a pak opět přijdu," prozradila Verešová.

S přítelem, bohatým podnikatelem Kamilem Bahbouhem, se poprvé ve společnosti ukázala také současná Miss ČR Aneta Vignerová. Na sobě měla bílé korzetové šaty z dílny Jarky Sedláčkové. Korzu se svěřila, že je na plese úplně poprvé:
"Tohle je opravdu můj první ples. Žádný jiný jsem zatím neabsolvovala a pevně doufám, že si dneska zatančím a hezky si to užiju."

Z dalších osobností se objevili například režisér Zdeněk Troška, jeho kolega Juraj Jakubisko s manželkou Deanou nebo Miss ČR 2007 Kateřina Sokolová s přítelem Jeanem.

Doporučujeme

Články odjinud