Angelina a Brad: Tajná svatba?

Angelina a Brad: Tajná svatba?

Jak informoval americký magazín Star, uzavřel herecký pár Angelina Jolieová (33) a Brad Pitt (43) tajný sňatek. Svatba údajně proběhla tuto sobotu v New Orleansu. Důvodem je nejen rozrůstající se rodina slavné dvojice, ale také zdravotní potíže, které provázejí druhé Angelinino tehotenství.

Zasloužilá matka Angelina Jolieová si totiž své současné těhotenství příliš neužívá. Narozdíl od svého prvního těhotenství, kdy se svým životním partnerem Bradem Pittem čekala jejich první biologickou dceru Shiloh Nouvel, totiž s dvojčátky, které nyní nosí pod srdcem, trpí ranními nevolnostmi, bolestivými otoky nohou a navíc se u ní plně rozvinul nebezpečný těhotenský diabetes.

Těhotenskou formou cukrovky přitom onemocní asi dvě procenta těhotných žen. Jedná se o vzácnou nemoc, která sice po porodu sama vymizí, nicméně podle slov lékařů je zároveň i velmi zákeřná. Zvyšuje totiž riziko onemocnění cukrovkou typu 2 v pozdějším věku novorozence. Jak uvedl zdroj blízký herečce, Angelina je kvůli svým těhotenským komplikacím dost nešťastná.

"Když čekala Shiloh, pomalu ani nevěděla, že je těhotná. Teď je ale pořád unavená, je jí špatně, cítí se ošklivá, tlustá a bez energie. Navíc jí trápí nepěkné bolestivé otoky nohou a do toho se přidala ta cukrovka. Už se moc těší, až za čtyři měsíce konečně porodí," dodala Angelinina kamarádka, která také prozradila, že herečka musí kvůli svým potížím navštěvovat odborníka na výživu.

O to větší péči Angelině v poslední době projevuje její partner Brad Pitt, který se o ni prý stará takřka ve dne v noci. Nesmí přitom zanedbávat ani ostatní členy početné rodiny, kterou kromě vlastní Shiloh Nouvel (1) tvoří tři její adoptovaní sourozenci: Maddox (6), Zahara (3) a Pax Thien (4). Sňatkem chtěl prý pár, který spolu je již dva roky, definitivně zpečetit své rozhodnutí milovat se a stát jeden při druhém v dobrém i ve zlém až navěky. Amen.

Doporučujeme

Články odjinud