Angelina Jolie: Řezala jsem se, než přišel Brad a děti!

Angelina Jolie: Řezala jsem se, než přišel Brad a děti!

Hollywoodská herečka Angelina Jolie (35) v upřímné zpovědi pro časopis Parade promluvila o své "divoké minulosti", Bradovi a dětech. Díky nim se cítí silná a šťastná a nemusí tak už překonávat své hranice.

Hollywoodská kráska promluvila o své rebelské minulosti. Také se zapřísáhla, že její partner i děti o všech jejích "výstřelcích" vědí.

"Brad mě dokonale zná, přesně takovou, jaká jsem, každou moji část. Miluje mě," myslí si Jolie a pokračuje: "I naše děti mě milují. Znají moje chyby i všechny moje zvláštnosti. A akceptují je. Takhle se konečně můžu cítit kompletní. Dříve jsem se řezala a skákala z letadel.

Pořád jsem se snažila objevit něco nového, proti čemu bych se mohla postavit. Vždycky jsem si připadala jako zavřená v kleci a toužila jsem po věcech, které tam nebyly. Měla jsem vždy příliš mnoho energie na to, v jakém prostoru jsem se nacházela."

Jolie v rozhovoru také popřela tvrzení, že by se svým partnerem Bradem Pittem zůstávala pouze kvůli dětem.

"Děti nás samozřejmě stmelují dohromady. Ale vztah nemůže vydržet, pokud by měl být jen kvůli dětem," říká.

"Musíte se opravdu jeden o druhého zajímat a trávit spolu opravdu nádherné chvíle. Brad a já milujeme, když jsme spolu. Užíváme si to... Jsme stále ve spojení. Mluvíme o tom a je to pro nás velmi důležité," dodává herečka, kterou můžeme brzy spatřit v novém snímku Salt.

Slavný pár kvůli své rodině zavedl také jedno základní pravidlo. Nikdy se nerozdělí na dobu delší než tři dny. Své světoběžnictví proto omezuje na minimum.

"S Bradem od sebe nikdy nejsme déle než tři dny," říká Angelina. "Jsme stále spolu. Dokonce ani moc nechodíme ven. Je to směšné. Jsme nejraději za mámu a tátu doma v pyžamu," uzavírá filmová hvězda.

ČTĚTE TAKÉ:
Těhotná Nosková se vdávala!


STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud