Angelina Jolieová hodovala se štábem v Namibii

Angelina Jolieová hodovala se štábem v Namibii

Angelina Jolieová, jedna z nejkrásnějších hollywoodských hereček a milovnice dobré kuchyně, se rozhodla oslavit konec natáčení filmu Beyond Borders v Namibii ve velkém stylu. „Chtěla jsem připravit hostinu u příležitosti ukončení natáčení úplně sama, abych se pochlubila, jaká jsem dobrá kuchařka."

Angelina Jolieová hodovala se štábem v Namibii

Angelina Jolieová, jedna z nejkrásnějších hollywoodských hereček a milovnice dobré kuchyně, se rozhodla oslavit konec natáčení filmu Beyond Borders v Namibii ve velkém stylu. „Chtěla jsem připravit hostinu u příležitosti ukončení natáčení úplně sama, abych se pochlubila, jaká jsem dobrá kuchařka. Nicméně, když jsem zjistila, že místních afrických komparsistů je něco kolem dvou tisícovek, nechala jsem přípravu hostiny raději na zdejší pizzerii,“ usmívá se Angelina, která ovšem podotýká, že všechny druhy nabízených pochutin byly připraveny podle receptů z její rozsáhlé sbírky.

Platby za dva tisíce pizz byla Angelina naštěstí na poslední chvíli ušetřena. Producent Lloyd Phillips se rozhodl, že vše půjde na náklady filmu. „Od Angeliny to byl úžasný nápad a místní lidé si pořádnou oslavu skutečně zasloužili. Nikdy se nám s nikým tak dobře nespolupracovalo, jako tady v horké Africe. Angelina byla pro domorodce doslova bohyní a tak ji poslouchali na slovo,“ pochvaluje si Afričany Phillips.


Angelina si pobyt v Namibii také pochvalovala: „Získala jsem hodně receptů a kulinářských poznatků od zdejších obyvatel. Párkrát jsem si dokonce místní jídla vařila i v hotelu a musím říct, že jsou výborná. Myslím, že si od nynějška budu jeden den v týdnu připravovat jen namibijská jídla.“

zdroj: Plus

Doporučujeme

Články odjinud