Angelina Jolieová si stále zakazuje muže i sex

Angelina Jolieová si stále zakazuje muže i sex

Jsem šťastná jako nikdy dříve a nechci si to rozhodně pokazit nějakým chlapem. Těmito slovy odmítla Angelina Jolieová jakékoliv spekulace o tom, že by si dopřávala při natáčení jednoho ze svých posledních filmů sexuální hrátky s Olivierem Martinezem, přítelem australské zpěvačky Kylie Minogue.

Osmadvacetiletá oslňující hvězda filmu Tomb Raider, jehož druhé pokračování právě útočí na česká kina, také na neurčitou dobu prodloužila svoji rok starou přísahu, že si nic nezačne s muži.

"Nejde přitom pouze o Oliviera Martineze, který je mi s prominutím ukradený, ale o všechny muže, kteří jsou mi stejně lhostejní jako on. Kylie si sice může myslet cokoliv, já ale vím, že jsem s chlapem neměla nic minulých dvanáct měsíců, od doby, co jsem dala vale Billymu Bobovi Thorntonovi," vysvětlila herečka, která se ve druhé polovině devadesátých let proslavila právě díky svým sexuálním úletům. Veřejně byla dokonce pranýřována za incest se svým bratrem, kterého označila za svého nejlepšího milence.

Angelina přiznává, že se za rok naučila svoji chuť na sex ovládat. "Cítím se šťastnější, než jsem kdy byla. Nemám vůbec žádnou potřebu udělat nějakou hloupost s prvním chlapem, který se namane. Čekám teď na toho pravého, kterého budu pečlivě vybírat. Vím, že to trvá již dlouho, ale cítím se takhle fajn. Nechci se už nikdy spálit jako naposled. To raději budu nadobro sama," dodala herečka s tím, že pokud by si chtěla sex s mužem po roce dopřát, rozhodně by si nevybrala právě Martineze. (Plus)

Doporučujeme

Články odjinud