Angličanka zhubla neuvěřitelných 76 kilo

Angličanka zhubla neuvěřitelných 76 kilo

Čtyřiadvacetiletá angličanka Hayley Peck vážila 136 kilo a svoje tělo nesnášela. Po porodu dcery ale řekla rázně dost. Nakonec dokázala zhubnout o více než polovinu své původní váhy.

Už jako malá měla Hayley problémy s váhou. Ve škole na ni často spolužáci nelichotivně pokřikovali: "Hrošíku!". I když Hayley byla ze své tloušťky nešťastná, nedokázala s tím nikdy pořádně nic dělat. Pak přišlo těhotenství a Hayley přibírala a přibírala další kilogramy. Neovladatelné chutě byly silnější. Nezdravé a tučné jídlo z fast foodu ji celé těhotenství dělalo věrného společníka. Najednou ručička na váze ukazovala 136 kilo a Hayley oblékala velikost číslo 24 (česká 54).

Po porodu dcery se ale vše změnilo. Hayley už se nechtěla dál spokojit se svou obézní postavou a chtěla být přitažlivou maminkou hlavně pro svou dceru. "Měla jsem velké deprese a nechtěla nikam chodit. Odmítala jsem jakkékoli focení. A to mi vůči dceři nepřišlo fér," vzpomíná na své těžké období Hayley.

A tak se rozhodla kompletně změnit svůj životní styl. Pustila se do diety a přidala pravidelný pohyb. Velké úsilí se spoustou odříkání a dřiny se nakonec vyplatilo. Dnes se Hayley může pyšnit krásně štíhlou postavou a váhou 60 kilogramů. Už nemusí chodit do obchodů s nadměrným oblečením. Obleká totiž velikost 36.

"S mým "novým tělem" jsem získala mnohem více sebevědomí a konečně se cítím šťastná. Nemohu uvěřit, že jsem to dokázala. Přesto mám strach, aby se mi kila nevrátila zpět," svěřuje se Hayley, která teď pomáhá jiným lidem k vytoužené váze.

Foto: Profimedia.cz

Doporučujeme

Články odjinud