Angličanka zhubla neuvěřitelných 76 kilo

8 komentářů

Pecka
16. ledna • 10:44

Verim, že se to da zhubnout!! Ale kde je ta prebytecna kuze? Nikdy jsem nevidela cloveka, aby vypadal pak tak dobre... Kamaraka zhubla neco podobneho, ale musela na ruzne kosmeticke osetreni (a to ji bylo take cca 25let) a pak vypadala super, krom toho to behem tehotenstvi nabrala behem mziku zpet - a to se neprejidala, stale byla "pod dozorem dietologa"... proste nekteri lidi maji s timhle problem:-( zacala na novo, ale uz neshodila tolik

leel16
15. ledna • 12:14

Já tohle obdivuju. Že člověk dokáže takhle změnit svůj život.Nastolit si v něm pořádek. Já věřím, že je to tatáž osoba. Četla jsem několik rozhovorů s českými ženami v časopise Dieta, jedna paní tam zhubla 85kg a vypadá úžasně, úplně jiný člověk. Fakt smekám !

Vave
13. ledna • 20:12

Moc jí to sluší.

Kamar
9. ledna • 0:35

Divčině je 24, to má ještě pružnou kůži a ta se stáhne bez problémů. Samozřejmě pokud nejsou nějaké genetické dispozice k opaku, v některých rodinách jsou lidé vrásčitější, jejich kůže není tak elastická. Pokud nezhubla drasticky rychle a cvičila u toho, není to problém. Já zhubla pomalu, během dvou let, 40 kilo skoro ve 40 a taky mi nikde nic neviselo,snad jen krk to trošku prozrazoval. Bohužel už jsem zase pěkně "vypolstrovaná".

londonM.
8. ledna • 23:57

ahojky,verte ze je to ona!!Ziji v Uk a psalo se o ni.v tisku,a ty fotky jsou z jejiho soukr.alba..
Anglicane jsou velmi obezni,uz velmi mladicci!! Ale je zde velmi levny fitko i pomucky a i lekari pomuzou!!
Musela hodne makat!!Super!!Fandim kazdemu!!Musela to met velmi tezke,i proto,ze okoli je na nezdrave strave...Supr!!
z London,M.

LiliLíí
8. ledna • 23:16

.... taky mi přišlo v první chvíli, že to nemůže být jedna osoba. Ale třeba je, beru to tak, že máme každý šanci si postavu redukovat. Vím, jak velké úsilí číní dát dolů pouhých 5kg.

jajina1
8. ledna • 16:59

Absolutně to nemůže být ona. Jedině počítačově upravená. Každá z nás ví, že po tolika shozených kilech musí být někde ta převislá kůže. Má holka štěstí, že se ji to samo smrsklo. No, ať si užívá krásné štíhlé postavičky....

Milea
8. ledna • 16:40

Nějak mi nepřipadá, že je to ona. A i kdyby, to bříško má po plastice nebo ji to samo tak splasklo, skoro k neuvěření, žádné strie apod. A´t se holka drží a užívá si hezké tělo s dcerkou.

Doporučujeme

Články odjinud