Anife Hassan: Svatba na spadnutí?

Anife Hassan: Svatba na spadnutí?

Bývalá manželka herce Ivana Vyskočila, Anife Ismet Hassan (33), samotou netrpí. Dva měsíce má novou známost a už pomýšlí i na svatbu. Dokonce nevylučuje, že by mohl proběhnout už letos. Její přítel Luboš (34) je skoro stejně starý a jak herečka a tanečnice Korzu prozradila, ani on proti legalizaci jejich vztahu nic nenamítá.

"Máme se moc rádi, tak proč bychom se bránili. Nejsem přelétavá a vztahy na krátko mi nic neříkají. Ale s Lubošem jsem šťastná a věřím, že nám to vydrží," svěřila se Anife, která s Ivanem Vyskočilem žila deset let. A určitě nezatrpkla. Jak říká, jsou s bývalým partnerem dobří známí, hrají spolu v divadle a o nějaké vzájemné nevraživosti nemůže být řeč. Anife je dokonce přesvědčena, že kdyby měla nějaký problém, Ivan by jí pomohl.

Hereččin nový přítel se živí jako potápěč a při potápění se také seznámili. "Byla to láska téměř na první pohled," prohlašuje herečka a tanečnice. Lubošovi ale svou rodinu nepředstavila. Jak tvrdí, důvodem není obava, že by si k ní nenašel cestu, ale protože přece jen od jejich seznámení neuplynulo mnoho času. Luboš ostatně ví, že není sama a Anifina syna Hariho nebo sestru Šari, s nimiž Anife žije, nepokládá za žádnou překážku ve vztahu, naopak.

Oba jsou stejně staří, je jim sedmnáct a studují. Hari na soukromé škole hoteliérství a gastronomie a Šari na podnikatelské škole mezinárodních vztahů.

Doporučujeme

Články odjinud