Anife vyměnila břišní tanec za divadlo

Ani ve snu nenapadlo před lety v rodném Bulharsku snědou, půvabnou Turkyni Anife Ismet Hasan, nynější manželku herce Ivana Vyskočila, že bude ve vzdálené České republice bavit diváky na divadelních prknech. Ale jak praví přísloví: ´Člověk míní a Pánbůh mnění´...

Anife už druhým rokem účinkuje jako ryzí "naturščik" se souborem Divadla Metro ve hře Tanec mezi vejci a chystá se i na další roli v černé komedii režiséra Gustava Skály z prostředí pohřebního ústavu, Nevidím to černě.

"Tentokrát si zahraju roli vdovy po údajně zesnulém Vlastíkovi Harapesovi," těší se začínající herečka, že konečně po sedmi letech alespoň na chvilku vymění manžela. "Teď už to snad zvládnu líp. Dřív jsem měla takovou trému, že jsem nemohla na jeviště bez pořádného frťana," smála se svým začátkům. "Tuhle ´předehrací´ závislost jsem už ale dík skvělým učitelům kolem sebe - manžela, paní Stelly Zázvorkové, Světlany Nálepkové, Vlastíka Harapese a dalších - naštěstí odbourala."

Bezprostřední Anife Vyskočilová se teď nejvíc raduje, že se povedla manželova operace, a obrovskou radost má také z nedávného společného vystoupení s nejslavnějším ´tureckým Karlem Gottem´, zpěvákem Ibrahimem Tatlisesem. "V pražském Intercontinentalu nám uspořádali koncert, který přenášely všechny turecké televize," pochlubila se Korzu Anife.

"A kromě profesionálních úspěchů mi největší radost dělá náš syn Hajry, kterého si ovšem média počeštila na Hariho," představila Anife Korzu svou chlapeckou kopii se stejně uhrančivým pohledem, jaký má sama. (Korzo)

Doporučujeme

Články odjinud