Anna (37): Zdědila jsem bratra svého muže

5 komentářů

lebahu
12. dubna • 7:30

Babička se také provdala za svého švagra pár let po tom co dědeček zemřel. Oba měli děti z předešlého manželství, babička k tomu ještě vychovávala osiřelou dceru svého bratra. Jediný problém s tím měl oddávající... Paní Hrošová berete si dobrovolně pana Hroše? :-D

j66
11. dubna • 15:13

Něco podobného se stalo v sousední vesnici, když jsem byla ještě ve škole. Manžel zemřel, manželka s dvma malými dětmi si vzala jeho bratra. Gay snad tedy nebyl, alespon mě nepřišel nijak zvláštní, pamatuji si ho z autobusu, Ale nakonec kdoví ,mě to zase nějak nezajímalo :-))

Rambíša
11. dubna • 12:06

Blablabla.Možná se něco podobného stalo,ale co nám to mělo říci? Domácnost spolu sdílejí různí lidé, tak o co jde? Anna si může bydlet,s kým chce a její švagr též. Děti se mají dobře,tak kde je jaký konec nebo zamyšlení??

ruzickaa
11. dubna • 11:07

Mata69: Přesně tak kolikrát to nemá ani hlavu ani patu

Mata69
11. dubna • 10:55

Je to marný, je to marný, je to marný. Hrubky, rádoby překlepy, články přestávají být čitelné. Jestli si někdo myslí, že jsem hnidopich, tak ať mi laskavě přeloží tohle: "Jirka měl s Annou dvě holčičky, která milovala strejdu Standu a tolerovala tátu Jirku. Ten vždy toužil spíš po malých sportovcích, které by s ním sdíleli jeho životní lásku – fotbal." To je skutečně už neuvěřitelné, co se tady nestydí uveřejňovat.

Doporučujeme

Články odjinud