ANNA (40): Vyklubal se z něj tyran a dokonce mi chtěl vzít dceru

4 komentáře

Mata69
27. dubna • 10:50

Vůbec nerozumím obsahu děje...píše, že jakmile mu oznámila, že je těhotná, začal teror, hádal se s ní a bil jí. Z vyprávění to chápu tak, že stále spolu "jen chodili" a nežili spolu. Prý jí opustil před narozením dítěte...tak proč za ní chodil na návštěvy, kde jí opět nadával a bil jí, když o dítě nestál, proč ho do domu (bytu) pouštěla, když byl tak agresivní? Pustí si normální člověk do bytu člověka, který evidentně o dítě nestojí, je agresivní a bije jí? Já myslím, že ne. Nemám z vyprávění pocit, že by se snažil se k ní znovu vloudit sliby a rádoby udobřováním, píše jen o agresi a o tom, že o dítě nestál.

Rambíša
25. dubna • 11:04

Tak to dopadne,když mladá nechtěla slyšet dobré rady! Tak zblbla,že si s ním ještě udělala dítě... Nemám další komentář,ale snad si podobné typy žen o takový osud přímo koledují,sotva si najdou nějakého mužského,tak jim asi dočasně zakrní mozek.

helza
26. dubna • 19:02

@Rambíša: Diskusí na téma život s tyranem bylo na Dámě hodně a článků i odborných publikací na toto téma rovněž. Přesto se to stále stává a musím dodat že nejenom ženám - v současnosti přibývá i mužů týraných ženami. A přes všechno, co bylo napsáno a řečeno, je pořád plný svět těch, kteří to nikdy nezažili, ktěří o tomto problému vůbec nic neví a myslí si, že se týká pouze nějakého typu slabých a hloupých žen, které si o to koledují. Avůbec netuší, že stejně tak se to může stát klidně i jim. Ono to chvíli trvá, než tyran svou povahu odhalí.

Mata69
27. dubna • 10:23

@helza: To máš pravdu, ale zrovna v tomhle příběhu hrdinka ty signály měla a zcela vědomě je přehlížela a nechtěla vidět.

Doporučujeme

Články odjinud