ANNA (45): Zjistili jsme, že manžel není otcem našeho dítěte. Co dál?

Sklípkan
26. ledna • 19:49

Já jsem článek a vlastně hlavně diskusi pochopil takto.Když už to prasklo drahý, tak byla jsem opilá na mol,upadl na mě kolega a udělal mi dítě, ale ty to pochop, protože jsem to neplánovala, lhala nebo neřekla jsem to, protože jsem to nepovažovala za důležité a stejný postoj očekávám od tebe. Přece to musíš pochopit, máme krásnou rodinu, dcery, je mi 45, mám se s Tebou dobře, kde bych teď koho hledala, a ty přece nemáš právo si zařídit život jak chceš, máš přece odpovědnost. A když ode mě odejdeš uvědom si že všechno, ztratíš, hlavně upřímnou a milující ženu ( haha) . To že mám doma peklo a že se chceš rozvést je tvoje vina, tvoje ješitnost a tvoje nezodpovědnost k rodině. A ještě názor. Při citlivosti a vnímavosti žen, nevěřím tomu, že paní po narození dcery v průběhu jejího růstu nepoznala, že otcem je někdo jiný. Polovina genetické informace se nedá jen tak přehlédnout , zvláště když červíček hlodal. Zeny poznají daleko větší prkotiny .To že to nechtěla vidět ji neomlouvá.Ještě taková ironická poznámka, kolikrát během 13 let slyšela dcera ty jsi celý táta, nebo tohle má ta holka po tobě ( mluvím o manželovi) . Když se to dnes tomu pánovi přehraje musí mu z toho být hoooodně fajn já bych zvracel ale jsem asi slaboch.Jak je to..... jak si kdo ustele.... nebo tak dlouho se chodí se džbánem.....Moudři byli naši předkové.

Pravidla diskuzí na webu Dáma.cz

Zasláním příspěvku do diskuze souhlasíte s těmito pravidly:

  • Podmínky užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Příspěvky se musí týkat tématu článku.
  • Příspěvky nesmí obsahovat vulgární výrazy a slovní útoky na jiné osoby, včetně ostatních účastníků diskuzí a autorů článků. Příspěvky nesmí poškozovat web Dama.cz ani ostatní projekty provozovatele.
  • Je zakázáno vkládat do příspěvků odkazy na stránky nabízející multimediální či programový obsah porušující autorská a jiná práva.
  • Příspěvky nelze využívat k propagaci.
  • Příspěvky, které porušují pravidla diskuzí, budou odstraněny. Případně budou upraveny tak, aby neporušovaly pravidla diskuzí. V textu bude následně uvedeno, že příspěvky byly ze strany redakce upraveny.
  • Právo moderovat diskuze mají pouze vybraní zástupci provozovatele. Základní kontrola každého příspěvku probíhá ještě před jeho zveřejněním.
  • Dáma.cz je soukromý web a provozovatel má při řešení sporů, které se týkají příspěvků v diskuzích, vždy konečné slovo.

Doporučujeme

Články odjinud