Anna Nicole Smithová: Má dceru s nebožtíkem?

Anna Nicole Smithová: Má dceru s nebožtíkem?

Otázek, které vyvolala nečekaná smrt Anny Nicole Smithové, neubývá, ale naopak. O novou senzaci se postarala její nevlastní sestra Donna Hoganová. Tvrdí, že otcem pětiměsíční dcerky devětatřicetileté americké modelky je její druhý zesnulý manžel J. Howard Marshall, jehož zmrazeným spermatem se prý dala oplodnit.

Pro odvážné tvrzení, informuje list New York Daily News, má údajně důkazy, které zahrne do rukopisu chystané knihy o své sestře. Devětaosmdesátiletý multimilionář Marshall se s Annou Nicole seznámil v době, kdy pracovala jako barová tanečnice a pro zájemce se byla ochotná soukromě svléknout a poskytnout erotické služby za 120 dolarů. Laciná kopie „božské“ Marilyn Monroe mu učarovala natolik, že nejen financoval pět plastických operací, které z ní díky poprsí učinily playmate magazínu Playboy roku 1993, ale v červenci 1994 se s ní dokonce oženil. O třináct měsíců později zemřel a zanechal po sobě majetek ve výši 1,2 miliardy dolarů.

„Ještě před svatbou si však Anna Nicole nechala otestovat vzorek jeho semene,“ uvádí list, „a když zjistila, že její o třiašedesát let starší milenec je stále ještě plodný, nechala ho uložit ve spermobance.“ Podle Donny Hoganové měl být jejím tajným esem v rukávu při případných sporech o dědictví s manželovými potomky. Původně požadovala 450 milionů, soud jí však po dlouhých tahanicích přiřkl v dubnu 2006 jen 88 milionů. Bývalá modelka se však s touto částkou nechtěla smířit a 7. září téhož roku se jí narodila dcera Dannie Lynn Hope. Kdo je jejím biologickým otcem, tajila Anna Nicole až do své smrti. Proč asi?

Po skonu E. Pierce Marshalla, syna J. Howarda z prvního manželství, v červnu 2006 a náhlém úmrtí Anny Nicole minulý čtvrtek, se – pokud se tvrzení Donny Hoganové potvrdí – stane výhradní dědičkou miliardáře Marshalla modelčina dcera Dannie Lynn Hope. Nepřekvapuje, že matka zesnulé Virgie Mae (59) už odcestovala na Bahamy, aby poprvé spatřila pětiměsíční vnučku a vzala ji do své péče.

Muži, kteří se v naději na majetek Anny Nicole Smithové soudí o otcovství malé Dannie Lynn Hope – tedy právník Anny Nicole Howard Stern, módní fotograf Larry Birkhead a manžel devadesátileté hollywoodské divy Zsa Zsa Gaborové princi Frederick von Anhalt, jenž chtěl modelku dokonce adoptovat a učinit z ní princeznu – by tak ostrouhali kolečka. Ale jen, pokud je historka o umělém otěhotnění pravdivá. „Je to špatný vtip a bohapustý výmysl,“ naznačuje s odvoláním na vydavatele připravované knihy Donny Hoganové internetový server Foxnews. com. (Plus)

Doporučujeme

Články odjinud