Anne Hathaway se při natáčení omylem svlékla

Anne Hathaway se při natáčení omylem svlékla

Herečka Anne Hathaway (28) se na premiéře svého nového filmu Love and Other Drugs přiznala, že se jednou na natáčení dostavila nahá. V novém filmu má krásná Hathawayová několik milostných scén s Jakem Gyllenhalem (29) a musí ukázat hodně nahoty. Jednou se ale před štábem svlékla docela zbytečně.

"Jednou jsme natáčeli scénu, kde si svléknu kabát a pod ním jsem nahá. Myslela jsem si, že už jedeme naostro, ale ukázalo se, že to je jen zkouška nanečisto. Takže jsem se před tou spoustou lidí svlékla zbytečně. No jo, prostě jsem chtěla svou práci dělat poctivě," přiznala Hathaway.

A ačkoliv se prý štábu zdála hodně sebevědomá i bez šatů, byla v Evině rouše hodně nesvá.

"Snažila jsem se nedat na sobě znát, jak jsem nervózní. Chtěla jsem si to nechat opravdu jen pro sebe," dodala.

Jake Gyllenhal podle serveru FemaleFirst svou kolegyni nedávno chválil za její "přirozený rytmus" během milostných scén. Ty s ní točil už ve filmu Zkrocená hora.

"Annie a já jsme měli sex už ve Zkrocené hoře, takže jsem nebyl moc nervózní. Způsob, jakým oba pracujeme, je hodně muzikální. Celé je to o rytmu. Psaní má svůj rytmus, sporty mají svůj rytmus a sex také má svůj rytmus," říká Gyllenhal.

V novém filmu Love and Other Drugs hraje Jake zástupce farmaceutické společnosti Jamieho Randalla, který skončí v posteli s Maggie Murdock (Anne Hathaway), když se ji snaží přesvědčit, aby si objednala lék na zvýšení mužské potence.



ČTĚTE TAKÉ: Zimní kolekce tašek: Rozverná, veselá a s novými motivy!















STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud